Antonia a fost plătită cu 10.000 de euro să iasă cu un cuplu: „N-am fost singură, mie mi-e frică de...”

.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, care s-a remarcat atât prin talentul muzical, cât și prin frumusețea ei. Recent, iubita lui Alex Velea a dezvăluit faptul că a primit o propunere neașteptată din partea unui cuplu de milionari. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Antonia s-a mutat la vârsta de cinci ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a petrecut copilăria, iar la vârsta majoratului a revenit în țară împreună cu familia. Pe plan muzical, artista a cunoscut succesul nu numai în România, ci și peste granițe, mai ales după lansarea piesei „Morena’. Pe lângă talentul muzical, Antonia a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume, iar mulți ar plăti o avere să poată ieși cu ea, după cum a recunoscut chiar artista.


În urmă cu câțiva ani, un cuplu de milionari i-a propus Antoniei să iasă la cină, contra unei sume imense de bani. Iubita lui Alex Velea a acceptat oferta celor doi, însă recunoaște că le-a impus condiții clare acestora și s-a asigurat că este în siguranță.

Citește și: Cum păstrează Antonia flacăra aprinsă în relația cu Alex Velea: „Suntem atenți la nevoile celuilalt…'


Citește și: „S-a format o traumă, sunt crispată'. Antonia dezvăluie motivul pentru care îi e teamă să vorbească în public

Citește și: Iulia Albu, despre viața de influencer, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise: ‘Celebritatea nu omoară și nu distruge…’

Citește și: Însărcinată în șapte luni, Daniela Crudu s-a fotografiat fără lenjerie intimă. Nu s-a îngrășat deloc în timpul sarcinii


Antonia a fost plătită cu 10.000 de euro să iasă cu un cuplu

În urmă cu mai mulți ani, Antonia a fost plătită cu 10.000 de euro să iasă cu un cuplu. Iubita lui Alex Velea a ales să nu divulge identitatea acestora, însă spune că

„M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă. 10.000 de euro au fost’, a declarat Antonia, potrivit CANCAN.


Antonia și Alex Velea formează un cuplu din 2013

După despărțirea de omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, Antonia a început o relație cu Alex Velea, în anul 2013. Divorțul de tatăl fiicei sale s-a încheiat abia în anul 2020, la șapte ani după ce s-a inițiat procesul.

„Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.


De mai multe ori pe zi ne spunem te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi’, a mai spus Antonia pentru sursa citată.


De ce refuză Antonia să apară la TV

Pe contul personal de Instagram, Antonia a explicat, în urmă cu ceva timp, motivul pentru care refuză aparițiile televizate. Pentru că a trăit timp de mai mulți ani în SUA, artista recunoaște că are dificultăți în a se exprima în limba română, lucru pentru care a fost aspru criticată de-al lungul timpulu.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi. Simt că nu mă voi exprima corect.


Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: «Ești proastă, nu știi să vorbești». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face. Cine vrea doar să haterească, tot o va face’, a spus Antonia pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook