Antonia, declarații acide după ce Lino Golden și Mario Fresh s-au certat cu Alex Velea: "Să nu uitați de unde ați plecat!"

 Dumba Gabriela
.

Antonia a luat foc după ce Lino Golden și Mario Fresh s-au certat cu Alex Velea și au dat de înțeles că nu vor mai colabora nici profesional. Antonia le bate obrazul celor doi după ce băieții au părăsit familia Golden Boy Society, casa de producție a lui Alex Velea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh îl considera pe Alex Velea un al doilea tată, însă pentru că nu mai este de acord cu felul în care îi influențează cariera a decis să părăsească familia Golden Boy Society, casa de producție a lui Velea. Așa cum era de așteptat, Antonia a intervenit în scandalul dintre băieți și iubitul ei.

Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)' este una dintre postările dure ale Antoniei.

Citește și: Antonia, mesaj cu subînțeles după ce s-a stricat prietenia dintre ea și Alexia Eram: „Când cineva nu mă suportă și…”

Ulterior, în alte mesaje, iubita lui Alex Velea a mai scris: «Iubește-ți vecinii», chiar dacă au greșit, iartă-i', Și mereu fii atent cu ceea ce ai în grădina ta, în jurul tău, pentru că ai putea să găsești șerpi târându-se chiar lângă florile tale', Injuriile noastre curg de pe limba noastră cu negativitate față de noi înșne. Cuvintele fac vrăji, atragi ceea ce vorbești) Cuvintele pe care le vorbești devin «casa» în care locuiești!'.

1-49-1536×8601-49-1536×860

De la ce a pornit scandalul

Lino Golden a postat pe Instagram mesajul: Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși' .

Artista le-a mărturisit fanilor că este profund dezamăgită de atitudinea lui Lino Golden.

La rândul său, Mario Fresh a spus că între el și Alex Velea nu mai este nici prietenie.

‘Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el’, a spus Mario Fresh.

Citeste si: Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea. Prietenia lor s-a destrămat

Lino Golden a revenit cu un alt mesaj în care le-a mulțumit Antoniei și lui Alex Velea pentru tot ceea ce au făcut pentru el și a mărturisit că le va rămâne veșnic recunoscător. 'Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte', a scris Lino Golden pe Instagram.

După mesajul postat de Lino Golden, Antonia a răbufnit. La rândul său, artista i-a transmis cuvinte acide celui pe care îl considera ca parte din familie.

'Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Sunt foarte dezamăgită și șocată. Doare al naibii de tare. Asta se aplică la toți 3', a spus Antonia pe Instagram. Ulterior, artista a șters mesajele publicate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton