Antonia a recunoscut că își cumpără haine de la second-hand!

.

Să te îmbraci de la second-hand nu este neapărat o dovadă de sărăcie, drept dovadă multe vedete autohtone, dar și internaționale apelează la magazinele cu haine la mâna a doua. Printre ele, și Antonia, care a recunoscut fără rezerve că își cumpără haine purtate de alții…


După ce a trecut perioada anilor 90, când era jenant să fii văzut chiar și în apropierea vitrinei unui magazin cu produse second-hand, iată că situația s-a schimbat cu 180 de grade. Acum e cool să te îmbraci „de la săraci', iar printre fashioniste deja a devenit o modă, pentru că pe umerașele din magazinele cu haine la kilogram poți găsi adevărate comori. Una dintre vedetele care nu se jenează să spună că își cumpără haine și de la second hand este chiar Antonia. Recent, într-un interviu pentru „Xtra Night Show', artista a recunoscut cu multă detașare că își cumpără haine de la second-hand sau din locuri vintage dintr-un motiv neașteptat.


„În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening.
Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc.
Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second-hand, care mi se par mai cool’.

Adela Popescu recunoaște că-și achiziționează haine second hand.

Ce vedete se mai îmbracă de la second-hand

Printre vedetele care nu se jenează să recunoască faptul că își cumpără haine de la second-hand se numără Inna, Bianca Drăgușanu, Elena Gheorghe și Adela Popescu. Cea din urmă, chiar a povestit pe blogul personal cum a descoperit niște comori într-un SH din Bârlad… „Cu o dexteritate antrenată în anii pre Buftea, unde creativitatea mea s-a dezvoltat și datorită hainelor la kilogram, am ochit și un sacou splendid, kaki, cu maneci de paiete. Perfect! Perfecte! Căci am îndesat cu sete pe cântar ambele produse. 50 ron', scria Adela Popescu. Actrița se pricepe de minune să-și aleagă piese unice din magazinele second hand, prima experiență de acest gen deschizându-i apetitul pentru vânătoarea de comori în SH-uri.



Și Inna e fan SH.

Chiar dacă are stilist personal și destui bani cât să-și cumpere cele mai scumpe ținute, când nu este pe scenă Inna preferă să se îmbrace mai lejer. Cum artista are o pasiune pentru hainele vintage, magazinele second-hand sunt o sursă excelentă de aprovizionare. Dat fiind că s-a declarat nemulțumită de calitatea materialelor, care, uneori, lasă de dorit, Inna e fericită atunci când găsește ce-și dorește în magazinele second-hand, printre preferatele ei numărându-se sacourile și jeanșii.


În ceea ce o privește pe Elena Gheorghe, artista a purtat, în 2014, la Media Music Awards, o superbă rochie  Blumarine, model prezentat pe podiumurile internaționale, care la vremea aceea costa nu mai puțin de 4.500 de euro. Artista a închiriat rochia însă de la Dressbox, unicul serviciu autohton de unde se pot închiria creații ale designerilor internaționali… Deci tot un fel de second hand.

Bianca și sacoul ei de… 15 lei!

Deși adoră luxul și are o garderobă de invidiat, nici Bianca Drăgușanu nu exzită să intre în SH-uri atunci când are ocazia. Cândva, invitată la Antena Stars, vedeta a declarat fără să se jeneze: Am fost să-mi rezolv nişte acte la o instituţie de stat şi vis-a-vis am văzut un second-hand. Am intrat înăuntru şi mi-am cumpărat acest frumos sacou. Mi se pare o investiţie foarte bună. 15 lei haina, nu o mai are nimeni şi sunt fericită’.