Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă...”

 Ifrim Georgiana
.

Miercuri, 12 aprilie, Antonia a împlinit 34 de ani. Cu această ocazie, frumoasa cântăreață a fost surprinsă de iubitul ei, Alex Velea, și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Iată cum a reacționat artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Antonia a împlinit 34 de ani. Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, însă se mândrește și cu o familie împlinită. Din anul 2013, artista formează un cuplu cu Alex Velea, iar cei doi au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim. Din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, cântăreața mai are o fiică, Maya Rosario, în vârstă de 13 ani. Astăzi, Antonia a împlinit 34 de ani și a avut parte de o surpriză emoționantă din partea lui Alex Velea.

ant11ant11

Până la vârsta majoratului, Antonia a locuit cu părinții ei în SUA. Ulterior, artista a revenit în România și a cunoscut un imens succes în industria muzicală. Aceasta a devenit cunoscută pe plan internațional după lansarea hit-ului „Morena', prin colaborarea împreună cu producătorul Tom Boxer, fiind și piesa de debut a cântăreței.

Citește și: Cine îi ajută pe Alex Velea și Antonia la creșterea copiilor: „Nu avem bone, dar…”

Citește și: Antonia a fost plătită cu 10.000 de euro să iasă cu un cuplu: „N-am fost singură, mie mi-e frică de…'

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Antonia a împlinit 34 de ani

Astăzi, Antonia își sărbătorește ziua de naștere și a avut parte de o surpriză emoționantă din partea lui Alex Velea. Artistul a organizat o cină în familie, în imaginile publicate pe rețelele de socializare, fiind surprinși cei doi băieți ai lor, dar și Maya Rosario, fiica cântăreței din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Emoționată de gestul partenerului ei de viață, Antonia a imortalizat momentul și a publicat o fotografie pe InstaStory, în dreptul căruia a scris un mesaj înduioșător.

„Cea mai frumoasă surpriză!”, a scris Antonia în dreptul imaginii cu Alex Velea și cei trei copii.

Cum s-au cunoscut Antonia și Alex Velea

În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Velea a fost invitat în podcastul „Aproximativ discuții', moderat de Gojira, acolo unde a vorbit despre începutul poveștii de dragoste cu Antonia. La început, cei doi artiști au fost legați de pasiunea pentru muzică, însă, ambii fiind în alte relații, nu au permis o apropiere prea mare. Când și-au oficializat relația, cei doi au fost hărțuiți de paparazzi, iar tabloidele vuiau de speculații, după cum a mărturisit chiar trapper-ul.

„Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer cu piesa Morena și își doreau o piesă mai urbană. Și au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale. Și cumva (..) hai să le arătăm niște piese și nu că ne-a gonit din studio, dar (…) mai stați, mai stați pe la vișin. Și zic ia…ce e asta? Să ne dea afară să facă ea audiție. N-am început chiar cu dreptul.

După care tot așa cineva zicea că e o fata care face MC-ială la Bamboo în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic mișto, bravo. După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studio unde lucram eu. Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta, mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat', a povestit Alex Velea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton