În sfârșit, Antonia a divorțat! Vedeta a încheiat războiul cu Vincenzo Castellano, după 7 ani

.

După șapte ani în care s-au războit prin tribunale, Antonia și Vinzenzo Castellano au finalizat divorțul. Cântăteața este, în sfârșit, o femeie liberă și-și poate continua în liniște relația cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au avut împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.


În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar în prezent, Antonia este o femeie liberă.


„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.’, a declarat Antonia, pentru click.ro.

„Vorbesc zilnic cu Maya’

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fiică, Maya. Aceasta locuiește în Italia împreună cu familia fostului soț, însă ea și Antonia au o relație foarte apropiată. „Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!', spune Antonia.


La finalul lui iulie 2020, Antonia a reușit să-și vadă fiica, după cinci luni de pauză și spune că acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale ei de anul acesta. Pentru a marca momentul, Antonia a postat o imagine cu Maya, Alex Velea și cei doi băieți, vizibil încântată de surpriza pe care i-a făcut-o fiicei ei: „Diamantele și perlele mele’, a scris cântăreața în dreptul imaginii.


Alex Velea se înțelege foarte bine cu Maya

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.


Antonia a povestit pentru VIVA! că Alex Velea și fiica ei se înțeleg de minune: ‘Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.

Citește și:

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi'/ EXCLUSIV

Florin Călinescu a închis restaurantul din București și s-a mutat la țară. Actorul deține o fermă cu zeci de animale

Cristina Joia de la „Visuri la Cheie' a fost externată din spital: „Viața nu se oprește cu un pumn'. Ce decizie s-a luat în cazul agresoarei sale