Anne Hathaway va juca in ’Alice in Tara Minunilor”

 Revista VIVA
.
Anne HathawayUrmatorul film in regia lui Tim Burton, „Alice in Tara Minunilor' are o distributie de exceptie. Anne Hathaway va completa lista actorilor de prim rang, frumoasa bruneta urmand sa joace rolul Reginei Albe.

Helena Bonham Carter, sotia regizorului, si Johnny Depp, actorul preferat al lui Burton, sunt de asemenea pe afisul acestei productii de cinci stele. Cei doi vor interpreta rolurile Reginei de Inima Rosie, cea care o alunga din Tara Minunilor pe Regina Alba, respectiv Palarierului Nebun.

Rolul lui Alice i-a fost incredintat Miei Wasikowska, o tanara de orgine australiana, care nu este chiar o necunoscuta, fiind una dintre vedetele serialului HBO „In Treatment'. De asemenea, ea va juca impreuna cu Hillary Swank in „Amelia'.

Filmul „Alice in Tara Minunilor', ecranizare dupa povestea scrisa de Lewis Carroll, este produs de compania Disney si urmeaza sa fie lansat in luna martie a anului viitor.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton