Anna Lesko își dorește să devină mamă din nou, la 44 de ani: „Vreau să mai am un copil. Timpul trece și...”

 Ifrim Georgiana
.

Anna Lesko își dorește să devină mamă din nou, la 44 de ani. Pe 10 ianuarie, artista din Republica Moldova și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, cântăreața a organizat o scurtă vacanță și a ales ca destinație Italia. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', aceastaa dezvăluit trucurile la care apelează pentru a se menține în formă și a subliniat că și-ar dori să mai aducă pe lume un copil. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. În urmă cu trei zile, frumoasa artistă a împlinit vârsta de 44 de ani. Aceasta a mărturisit că este speriată de trecerea timpului, ci îmbrățișează toate schimbările care au loc în viața ei în acest moment. În plan personal, cântăreața are un fiul din relația cu Adrian Neniță, pe nume Adam. Aceasta s-a despărțit de tatăl copilului ei în anul 2019, după un concubinaj care a durat aproximativ opt ani. Acum, Anna Lesko susține că este pregătită să mai aibă un copil, mărturisind că regretă faptul că a amânat acest lucru atât de mult timp.

ann9ann9

Anna Lesko își dorește să devină mamă din nou, la 44 de ani. Fiul artistei are vârsta de opt ani și are o relație foarte apropiată cu mama lui. Cântăreața a fost cea care a inițiat separarea de tatăl copilului ei, susținând că nu și-a dorit să-l mai expună pe Adam la discuții aprinse și probleme de cuplu.

Citește și: Cum arăta Anna Lesko pe vremea când era iubita lui Irinel Columbeanu.Artista pare că a găsit elixirul tinereții!

Citește și: Mike Diamondz, despre presupusa idilă cu Anna Lesko:„Nu știam că e căsătorită'

Citește și: Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului:”Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă”

Citește și: Lisa Marie Presley, o viață plină de drame. Și-a pierdut tatăl, fiul și a fost dependentă de droguri:”Mă simțeam un om foarte singur”

Anna Lesko își dorește să devină mamă din nou, la 44 de ani

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a declarat, destul de hotărâtă, că își dorește să mai aducă pe lume un copil. Cel mai mare regret al Annei Lesko este acela că nu a luat mai devreme decizia de a-i oferi un frate sau o soră lui Adam. Cu toate acestea, cântăreața din Republica Moldova este convinsă că va deveni mamă pentru a doua oară în viitorul apropiat.

„Vreau să mai am un copil. Timpul trece și aș fi vrut să îi fi oferit mai devreme lui Adam (n.r un frate). Îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul acesta și cred că se va și întâmpla', a spus Anna Lesko, în emisiunea de la PRO TV.

„E o vârstă superbă pentru o femeie'

Anna Lesko a susținut că nu este speriată de trecerea anilor, fiind de părere că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. La 44 de ani, artista acordă o atenție deosebită sportului și alimentației, dar și dezvoltării spirituale.

„E frumoasă, e o vârstă minunată. E o vârstă superbă pentru o femeie. Cred că este o vârstă la care femeia este mult mai asumată. Ca să ajung în stadiul acesta, am muncit foarte mult la nivel emoțional. Este foarte important ca femeia, după 35 de ani să investească foarte mult în inteligența emoțională', a spus Anna Lesko.

Cine este Adrian Neniță, fostul partener al Annei Lesko

În 2019, artista anunța că s-a despărțit de Adrian Neniță, tatăl copilului ei. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor dintre ei. Pentru a nu-și expune fiul la discuții tensionate, Anna Lesko a fost cea care a inițiat separarea.

DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță în industria muzicală, are o carieră bogată și este orginar tot din Republica Moldova.Acesta provine dintr-o familie de muzicieni, mama sa fiind solistă, iar tatăl său fiind acordeonist.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton