Anna Lesko, într-un scandal monstru cu Paul Diaconescu, la Ferma. Fanii au luat foc: "Ce teatrală ești, periculoaso!"

.

Anna Lesko și Paul Diaconescu au fost protagoniștii unui scandal monstru, la Ferma, în care și fanii emisiunii au intervenit imediat și au aruncat cuvinte dure la adresa ambilor concurenți. Așa cum era de așteptat, fanii lui Paul au jignit-o pe Anna, în timp ce tabăra adversă a felicitat-o că l-a pus la punct pe actorul mai mic cu 10 ani decât ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția 11 a show-ului ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’, liniștea vieții la țară este tulburată de un alt scandal între concurenți. Dacă show-ul a debutat cu cearta dintre Elena Chiriac și Andrei Stoica, conflictul de proporții este acum între Anna Lesko și Paul Diaconescu. Diferența de vârstă de 10 ani dintre ei își spune cuvântul pentru că Anna a abordat o atitudine de șefă cu „Paulică', ceea ce n-a fost pe placul actorului.


Anna Lesko i-a atribuit o serie de sarcini lui Paul, desemnat servitor în Ferma, lucru care l-a făcut să se dezechilibreze, afirmând, la un moment dat, că „mă mai gândesc dacă fac’. Replica a făcut-o pe ucraineancă să izbucnească.


Mai exact, Paul s-a trezit de la ora 6.00, ocupându-se de animale și de casă. Anna Lesko a avut vreo 3-4 cereri către actor, iar când acesta a spus că se mai gândește la o nouă doleanță din partea artistei, s-a dezlănțuit Iadul.

‘Am să te rog să nu mă ajuți la nimic astăzi. Înnebunesc când un bărbat se plânge. Paul, astăzi am văzut cine ești. Băiatul ăsta nu e bărbat!’, a fost una dintre remarcile făcute de Anna Lesko.

Ulterior ea și-a spus ‘of-ul’ lui George Burcea și l-a bârfit pe Paul și la ceilalți concurenți. Culmea, Anna Lesko a fost premiată pentru sinceritatea ei, de Mihaela Rădulescu, însă fanii emisiunii au pus-o la zid pe artistă.


Doamne ce teatrală ești… periculoaso’


‘Te crezi vreo regină, ordine îi dai celui pe care-l plătești, nu lui Paul. Fă tu, nu-i cere altuia. Să-ți fie rușine!’

‘Ce ți-a dat George și ție de ați luat-o pe arătură așa urât?’

‘Ați tăbărât pe săracul Paul ca hienele tu și Burcea… urât’

‘Urât caracter, mai ales pentru o femeie’

‘Ce răutate ai în tine, zace în tine multă răutate, zace în tine multă răutate, nu ești învățată să ți se dea peste nas, dar cine mai ești și tu, măi Anna Lesko?’

Citește și: Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: „Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!'


‘Bineînțeles că de aia ești încă singură, nu te-a
suportat niciun bărbat. Ți-ai arătat adevărat față: cea de scorpie. Nu
meriți respect din partea nimănui, la cum ai vorbit cu Paul.’

‘Urâtă femeie, prefăcută și figurantă. Te crezi mai
șmecheră ca Paul, dar de fapt ești o (…). Îți placi să ai sclavi și să
le faci viața grea, scorpie.’

‘Vai, și cât te stimam, ești praf’, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Câți bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Suma este imensă


Și George Burcea a fost în scandal cu Paul Diaconescu, la Ferma

Cei doi foști prieteni și colegi de teatru și-au aruncat cuvinte grele în episoadele filmate până acum în Ferma, iar motivul ar putea fi unul la care George nici nu visa când a acceptat să participe la competiția de la Pro TV.

Unii dintre fanii emisiunii au intuit că motivul pentru care se ceartă Paul Diaconescu și George Burcea, la Ferma, ar putea fi chiar Viviana Sposub, de care fostul soț al Andreei Bălan s-a îndrăgostit acolo. Astfel, din dorința de a o proteja pe femeia care i-a furat inima în competiție, George și-a neglijat fostul coleg de teatru. Paul nu a înțeles decizia acestuia și i-a reproșat în repetate rânduri că a trădat prietenia dintre ei.


Citește și: Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma: „Îl plac din foarte multe puncte de vedere’

Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: ‘Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani.

Paul l-a acuzat pe George că este ipocrit și că nu este deloc aşa cum
vrea să arate publicului, în timp ce George l-a avertizat că nu este
cazul să înceapă un război cu el.

Eu am rămas şocat când am văzut că m-a nominalizat. Nu mă aşteptam la asta pentru că îmi promisese altceva! Dar lumea o să vadă, în timp, cum este el, de fapt. Am crezut că este sincer când mi-a spus că îmi vrea binele, dar a fost o ipocrizie, a spus Paul Diaconescu.


Te rog, nu încerca să mă bagi în acest scandal pentru că nu o să intru. Nu am venit aici să vorbesc cu Poliţia, l-a avertizat Burcea.