Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi: „Băi, dar ăsta vine în gura mea?!”

.

Anisia Gafton și Mara Bănică au trecut prin clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Emisiunea a început în forță la PRO TV, cu surprize peste surprize în ceea ce-i privește pe concurenți. Încă din prima ediție, difuzată aseară pe micile ecrane, vedetele au fost puse în fața unor provocări extrem de dificile. Anisia Gafton și Mara Bănică au fost închise cu tarantule, șobolani și șerpi. Iată ce reacție au avut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Anisia Gafton și Mara Bănică au trecut prin clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Emisiunea a debutat ieri seară, 4 septembrie, la PRO TV. În prima ediție, cele două concurente au avut de trecut o probă de coșmar. Acestea au fost închise cu tarantule, șobolani și șerpi. Deși au fost la un pas să-și piardă cumpătul, au demonstrat că sunt foarte puternice.

Citește și: Cum s-a pregătit Lidia Buble pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Nu a plecat până nu s-a asigurat că…’


Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, ceartă aprinsă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Vii ca fătălăul la mine!'

Citește și: Cum se înțeleg Theo Rose și Smiley, cei doi jurați care împart scaunul de la Vocea României:„Spun tot ce știu’

Citește și: Horia Brenciu, detalii neștiute despre relațiile lui amoroase, din trecut:„Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas’ / EXCLUSIV

Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici!


Anisia Gafton și Mara Bănică au fost alese lideri în prima seară petrecută în Dominicană, la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ele au avut de trecut o probă dificilă pentru a stabilit tabăra în care vor sta vreme de o săptămână. Mai exact, pentru minute bune, ele au fost închise într-o cutie de sticlă plină cu șerpi, păianjeni și tarantule

Jurnalista și rivala ei au arătat încă din prima seară că sunt niște concurente de temut. Anisia Gafton și Mara Bănică s-au descurcat de minune la probe. După ce au mâncat într-un timp record preparatele cu care au fost așteptate la venirea în Republica Dominicană, acestea au fost alese lideri de echipă, în prima ediție.


Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi

Așadar, atât Anisia Gafton, cât și Mara Bănică, au trebuit să treacă apoi printr-o altă probă grea. Astfel, au aflat dacă vor petrece o săptămână în Tabăra plăcerilor sau Tabăra belelelor.

Cei din Tabăra plăcerilor au parte de mai multe avantaje. Se pot bucura de duș cu apă caldă, vas de toaletă, acoperiș deasupra paturilor, saltele, hamacuri, săpun, șampon. De asemenea, în plus față de alimentele de bază, concurenții primesc și un cartof.


De cealaltă parte, concurenții din Tabăra belelelor trebuie să înfrunte unele condiții grele de trai. Nu au parte de duș cu apă caldă, toaletă e, de fapt, o groapă în pământ, iar paturile sunt niște scânduri aflate sub cerul liber. În plus, nu beneficiază nici de produse de igienă.

Anisia Gafton a scos timpul cel mai bun

Pentru efectuarea probei, Anisia Gafton și Mara Bănică închise într-un spațiu de sticlă. Ele au trebuit să adune cât mai multe steluțe din fier și o cheie, cu o sigură mână. Ce le-a îngrozit însă la propriu a fost faptul că pe ele umblau șoareci, tarantule și șerpi.


Deși sunt rivale în concurs, Anisia Gafton și Mara Bănică au dat ambele dovadă de fair-play. Acestea s-au încurajat una pe cealaltă și-n ciuda țipetelor, a momentelor de panică și a lacrimilor, au reușit să termine proba. Cea care a scos timpul cel bun a fost Anisia Gafton.

Mara Bănică, criză de plâns la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cu toate că Mara Bănică a reușit să-și păstreze cumpătul în timpul probei, la finalul ei a avut o criză de plâns. Aceasta și-a motivat reacție, spunând că are nevoie să facă asta pentru a se descărca.


„Am uitat că am șarpe aici. Am uitat, că m-am concentrat la asta, că nu ieșea. (…) Băi, dar ăsta vine în gura mea?! Îl simt așa pe… că sunt și subțire îmbrăcată, mai gros nu mă îmbrăcași’, a spus Mara Bănică, în timpul probei de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!


Ce responsabilități îndeplinesc liderii echipelor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

A fi lider la Sunt celebru, scoate-mă de aici! presupune responsabilități de îndeplinit pentru concureții aleși. Astfel, după rezultatele obținute în prima seară, Anisia Gafton și Mara Bănică au câteva atribuții bine stabilite.

Anisia Gafton și Mara Bănică trebuie ca zi de zi să nominalizeze o persoană care să spele vasele și o alta care să curețe, la mână, hainele și încălțămintea celorlalți. De asemenea, trebuie să aleagă și cine se va ocupa de gătit și cine va face focul. În fiecare dimineață, aceste mențiuni trebuie notate de lideri pe o tablă, scrie fanatik.ro.

Sursă foto: Captură video, Instagram