Anghel Damian și Theo Rose au mers acasă la Lia Bugnar: el a intrat, ea... Cum au fost surprinși cei doi

 Ifrim Georgiana
.

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu din vara anului trecut, atunci când și-au oficializat relația și au anunțat că urmează să devină părinți. Pe lângă relația pe care o au, cei doi colaborează și pe plan profesional, căci artista joacă în serialul regizat de iubitul ei. La scenariul producției „Clanul' au lucrat Anghel Damian și Lia Bugnar, care au trăit o poveste de dragoste timp de nouă ani. Deși s-au separat de multă vreme, aceștia nu au renunțat la proiectele comune, ba chiar Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși zilele trecute mergând în locuința fostei iubite, Lia Bugnar. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian și Theo Rose și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni bune. La scurt timp, artista și regizorul au anunțat că vor deveni părinți, veste care i-a luat pe mulți prin surprindere. Deși formează un cuplu consolidat și sunt pe cale să-și întemeieze o familie, cei doi au fost destul de discreți cu privire la povestea lor de dragoste și nu prea au publicat imagini de cuplu pe rețelele de socializare.

an9-5an9-5

De curând, Anghel Damian a fost surprins în timp ce mergea în vizită la Lia Bugnar, fosta lui iubită, timp în care Theo Rose îl aștepta în mașină. Deși situația poate părea bizară pentru unii, regizorul și actrița au susținut, nu de puține ori, că au rămas în relații bune după despărțire și colaborează la scenariul serialului „Clanul', ajuns deja la sezonul al doilea.

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar când a fost întrebată iar despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian: „V-am explicat deja că…”

Citește și: Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi'

Citește și: Vărul lui Culiță Sterp a fost găsit împușcat în cap, în casa părinților. Ionică Sterp s-ar fi sinucis din dragoste

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici”

Anghel Damian și Theo Rose au mers acasă la Lia Bugnar

Recent, Anghel Damian a fost fotografiat în timp ce o vizita pe fosta lui iubită, Lia Bugnar. Theo Rose, actuala parteneră a acestuia, l-a așteptat în mașină, cei doi fiind surprinși în zona Grădina Icoanei, acolo unde locuiește actrița. Imaginile cu viitorii părinți au fost publicate de CANCAN și pot fi consultate AICI.

Imediat după ce a parcat în fața locuinței Liei Bugnar, Anghel Damian a intrat în imobil, acolo unde a petrecut câteva minute. Ulterior, regizorul serialului „Clanul' a ieșit afară cu câinele actriței și l-a plimbat preț de câteva minute, timp în care Theo Rose a asistat la întreaga scenă din mașină.

De menționat este faptul că Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de nouă ani și s-au separat în urmă cu doi ani. Chiar și așa, cei doi au continuat colaborarea profesională, dat fiind că regizează împreună serialul „Clanul'.

Ce spune Anghel Damian despre colaborarea cu Lia Bugnar

La debutul serialului „Clanul', Anghel Damian vorbea despre colaborarea cu Lia Bugnar, mărturisind că ambii lucrează din greu la scenariul producției difuzate pe Pro TV.

„E o muncă permanentă. Ritmul este unul amețitor, pentru noi, la filmare. Așa cum este în serial o intrigă și un suspans, așa este și este pentru noi, dacă reușim să terminăm sau nu. Împreună cu Lia (n.r. Lia Bugnar- co-scenarist) facem această muncă la patru mâini.

Zilele trecute, spre exemplu, am avut un turneu la Iași. Am scris pe avion, la hotel, după spectacol. La fel și Lia, scrie și ea pe unde apucă. Ești ca la un maraton permanent. Trebuie să ieșim câștigători', declara Anghel Damian.

Lia Bugnar: „Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose'

În luna decembrie, Lia Bugnar a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu Theo Rose. Actrița spune că nu a vorbit niciodată cu cântăreața, în ciuda faptului că ambele sunt implicate în serialul „Clanul'. Fosta iubită a lui Anghel Damian mărturisea că nu se intersectează cu actorii de pe platoul de filmare, având în vedere că ea are rolul de co-scenarist.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu. Nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul Vera' nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. r – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.', a declarat Lia Bugnar, potricit click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton