Anghel Damian din serialul Vlad, despre iubirea cu Lia Bugnar. Ce-i ține împreună, deși îi despart 22 de ani: "Cel mai important este să..."

.

Anghel Damian din serialul Vlad dezvăluie secretul relației de șapte ani cu Lia Bugnar. Mulți s-au întrebat ce-i ține împreună, în ciuda diferenței de 22 de ani între ei. Anghel Damian susține că nu au nevoie de căsătorie și este foarte fericit cu Lia Bugnar, indiferent de cât de ciudată ar putea părea povestea lor de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian și Lia Bugnar formează o poveste atipică de dragoste, în care el este mai mic cu 22 de ani. Chiar și așa, sunt împreună de șapte ani și par să fie la fel de fericiți ca întotdeauna. Actorul din Vlad și fosta concurentă de la Asia Express nu țin cont de gura lumii și își trăiesc în continuare povestea, în discreție. Au reușit performanța de a o păstra ascunsă mulți ani și nici nu intenționează să bifeze cutume sociale de dragul altora.


Anghel Damian spune că este foarte fericit alături de Lia Bugnar și, întrebat fiind dacă se gândesc să ducă relația la nivelul următor, căsătoria, actorul din Vlad spune că un act nu i-ar face să se iubească mai mult.


„Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru.', a declarat Anghel Damian pentru Click!.


Cum s-au cunoscut Anghel Damian și Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar sunt împreună de șapte ani și locuiesc împreună, însă că relația lor nu a fost așa mediatizată până când nu s-au implicat în proiecte de televiziune. El în serialul Vlad, ea în competiția Asia Express.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună’, spunea Anghel Damian.


Citește și: Trecutul neștiut al celei mai misterioase concurente de la Asia Express, Lia Bugnar. E superbă și la 50 de ani, dar în copilărie a avut un mare complex

Deși poate părea că sunt foarte diferiți din cauza diferenței de vârstă de 22 de ani, pe Anghel și Lia îi unesc multe pasiuni comune și aceeași viziune despre viață.

„Ne-am modelat pasiunile unul după celălalt. Prin urmare, ceea ce îmi plăcea mie înainte, acum îi place şi ei şi invers. Dar, ca să îţi fac un mic rezumat: ne place să ne uităm la filme şi la seriale, ne plac animalele, să citim, să facem sport, să mâncăm sănătos (pe cât e posibil) şi gustos, deci, ca tot omul, lucruri simple de-ale vieţii’, a mai declarat Anghel Damian pentru Click!.


Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: „În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!'