Angelina Jolie va naste intr-o clinica din Nisa

 Revista VIVA
.
Angelina Jolie s-a internat intr-o clinica din Nisa unde va aduce pe lume cei doi gemeni.

Mai multe site-uri franceze s-au grabit sa anunte ca actrita in varsta de 33 de ani a nascut deja, lucru care s-a dovedit in final neadevarat.

Angelina Jolie

 

Angelina urmeaza sa ramana internata in aceasta clinica pana cand va naste, maternitatea Santa Maria nefiind un loc foarte retras asa cum este proprietatea din Var unde Brad Pitt, Angelina si cei patru copii s-au instalat in urma cu cateva saptamani.

Cel mai mediatizat cuplu a ales sa locuiasca pentru o perioada pe care nu au precizat-o la Miraval, o proprietate imensa inconjuarata de paduri si plantatii de vita de vie.

Brad Pitt, 44 de ani, si Angelina au adoptat 3 copii: Maddox, de 6 ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de 4 ani, din Vietnam si Zahara, 3 ani, din Etiopia. Cei doi au si un copil biologic, Shiloh, nascuta in Namibia acum 2 ani.

In mai, cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes, Angelina a confirmat ca asteapta gemeni si ca are de gand sa nasca in Franta.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton