Angelina Jolie nu vrea să facă pace cu Jennifer Aniston. I-a refuzat invitația la cină!

 Oana Pantazi
.

Relația dintre cele două foste soții ale lui Brad Pitt este, în aparență, una amiabilă, însă și acum, după atâția ani, cele două se evită. Deși starul din Friends i-a întins rivalei sale ramura de măslin, Angelina Jolie nu vrea să facă pace cu Jennifer Aniston.

Angelina Jolie nu vrea să facă pace cu Jennifer Aniston.

Angelina Jolie nu vrea să facă pace cu Jennifer Aniston.

Angelina Jolie și Jennifer Aniston nu au avut niciodată ocazia să stea de vorbă după ce starul din Maleficent i-ar fi furat soțul acesteia. Totuși, Jennifer (49), aflată în divorț de Justin Theroux, consideră că este momentul perfect pentru ca ea și Angelina (42) să regleze situația dintre ele, mai ales după ce aceasta din urmă a dat și ea divorț de Brad Pitt (54).

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005.

Conform publicației In Touch, Jennifer ar fi invitat-o pe Angelina la cină, dar aceasta i-ar fi respins invitația! Angelina ar fi spus că ea nu-i datorează fostei soții a lui Brad nicio scuză, deși în anul 2006 ea declarase pentru Vogue că își dorește să aibă o discuție cu Jennifer ca de la femeie la femeie, pentru a-i dovedi că relația cu Brad nu a fost premeditată.

Publicația E! News afirmă că totuși Angelina s-a întâlnit o dată cu Jennifer, dar a fost o întâlnire întâmplătoare… Se pare că cele două doar au trecut una pe lângă cealaltă, s-au salutat și și-au strâns mâinile. Nu au avut ocazia să stea de vorbă, dar bruneta a declarat că n-ar fi zis nu dacă Jennifer s-ar fi decis să facă asta. După câte se pare, când mariajul său cu Brad a eșuat, Angelina și-a schimbat optica.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în 2016. Cei doi au împreună 6 copii, dintre care 3 înfiați.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în 2016. Cei doi au împreună 6 copii, dintre care 3 înfiați.

În ciuda faptului că invitația sa a fost respinsă, Jennifer Aniston nu îi poartă pică Angelinei Jolie, deoarece, după câte se pare, lucrurile între ea și Brad Pitt merg foarte bine, iar mama actorului este cel puțin la fel de bucuroasă ca și fanii celor doi că actorul și prima lui soție au reluat legătura. Conform Hollywood Life lui Jane Pitt nu i-a plăcut deloc modul în care fiul său și Jennifer s-au despărțit, pentru că ea și-a plăcut dintotdeauna nora, cu care, de-a lungul anilor, a ținut legătura, așadar dacă cei doi s-ar împăca acum ea ar fi cea mai fericită. Din păcate, în pofida tuturor zvonurilor – au fost publicații care au scris că cei doi s-ar fi recăsătorit în secret! –, de la despărțirea lor au trecut mai bine de zece ani, așadar e greu de crezut că se vor mai împăca. Totuși, s-au mai văzut cazuri…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton