Angelina Jolie isi ia concediu fara plata

 Revista VIVA
.

Angelina Jolie isi ia concediu fara plata

Angelina Jolie isi ia concediu fara plata

Angelina Jolie

Frumoasa actrita americana, Angelina Jolie a anuntat ca va lua o pauza cinematografica pentru a se putea ocupa mai pe indelete de cei cei patru copii: Maddox, de 5 ani, Pax, de 3 ani, Zahara, de 2 si micuta Siloh care va implini un an pe 27 mai. Vrea sa fie o mama adevarata asa cum a fost si mama ei, Marcheline Bertrand, care a decedat in luna ianuarie in urma unui cancer cu care a luptat in ultimii opt ani.

In agenda sa mai sunt trecute insa cateva angajamente pe care trebuie sa le onoreze inainte de a deveni o mama cu norma intreaga. Proiectele in care este implicata o vor conduce pentru inceput la Praga. Urmeaza doua luni de vacanta si apoi alte doua luni de munca. Abia dupa aceea va incepea ceea ce presa numeste „anul sabatic' al Angelinei.

Angelina Jolie este nu doar o actrita incredibil de frumoasa, ci si unul dintre starurile de la Hollywood foarte bine platit. Onorariul sau pentru un singur film este de cel putin 10 milioane de dolari.

Rasplatita cu un Oscar in 1999 pentru prestatia sa din „Girl, Interrupted', actrita promoveaza la Cannes filmul „A Mighty Heart' povestea asasinatului jurnalistului Daniel Pearl din Pakistan, in anul 2002.

Urmatoarele pelicule care o vor avea pe afis pe Angelina vor fi „Atlas Shrugged', adaptarea romanului filosofic al lui Ayn Rand din 1957, dar si filmul regizat de Clint Eastwood, „The changeling' a carui productie este programata pentru toamna acestui an.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton