Angelina Jolie - In misiune la Bagdad

 Revista VIVA
.
Dupa o aparitie la Festivalul de film de la Santa Barbara, Angelina Jolie, despre care se banuieste ca este insarcinata, a mers la Bagdad in calitate de ambasador al Bunavointei din partea Natiunilor Unite pentru a incerca sa-i ajute pe refugiatii irakieni.

Misiunea ei? Sa atraga atentia asupra crizei umanitare si asupra milioanelor de refugiati dintre care 58% au mai putin de 12 ani.

„Sunt milioane de refugiati si nu pare sa existe un plan coerent de a-i ajuta', a declarat actrita intr-un interviu acordat canalului CNN.

Angelina Jolie

„Exista bunavointa, multe discutii in acest sens', a adaugat actrita, insa „incerc sa-mi dau seama ce nu merge'.

Angelina nu a ezitat sa ia pranzul in compania trupelor americane aflate in Irak, intalnindu-se cu generalul David Petraeus in „zona verde' a bazei militare, dar si cu oficiali irakieni.

Actrita s-a aflat pentru a doua oara in Irak. In august 2007 a mers la frontiera cu Siria pentru a se intalni cu refugiatii blocati in aceasta zona, militand puternic pentru ajutarea celor afectati de razboi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton