Angelina Jolie a plătit un asasin ca s-o omoare. Cum i-a salvat viața criminalul

.

Angelina Jolie a trecut, în urmă cu 20 de ani, printr-o depresie atât de cruntă, încât își dorea să moară. Actrița a luat în calcul sinuciderea, însă apoi la un moment dat a plătit un asasin ca s-o omoare, gândindu-se că, astfel, cei dragi nu se vor simți vinovați pentru moartea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie a precizat, pentru cei de la imdb.com, că la 26 de ani a trecut printr-o perioadă atât de grea, încât era cât pe ce să se sinucidă. „O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare’, a spus Jolie.


Angelina Jolie spune că tocmai criminalul a fost cel care a făcut-o să vadă viața cu alți ochi și a scăpat de gândurile negre. Bărbatul contactat chiar de ea să o omoare nu doar că nu a vrut să-i facă rău, dar i-a dat un sfat care i-a salvat viața.


„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!’, a mai spus actrița.

Motivul pentru care a vrut să apeleze la un asasin ca s-o omoare și nu a vrut să se sinucidă ea a fost gândul că familia s-ar putea simți vinovată ulterior, după moartea ei, dacă și-ar fi luat chiar ea zilele.

„Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinucirea…’, a explicat Jolie, în 2001.


Citește și: Cum arată Angelina Jolie la 44 kilograme. De ce a început actrița să se înfometeze

Citește și: Raluca
Bădulescu a dezvăluit care e cea mai scumpă piesă vestimentară din
garderobă:Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 kg


‘M-am autodistrus!’

Angelina Jolie s-a dovedit a fi o rebelă încă de la 14 ani, când se mută deja cu primul ei iubit. A fost copilul crescut de o armată de bone, pentru că timp de 2 ani a fost abandonată de mama ei, a fost adolescentă care la 16 ani s-a culcat cu iubitul mamei, a fost tânăra femeie dependentă de droguri de mare risc și a fost vedetă care, la un moment dat, a avut puterea să spună: ‘M-am autodistrus!’.

Adolescența Angelinei Jolie a stat sub impactul drogurilor, autoflagelări, insomniei, tulburărilor de alimentație, depresiei sau tentativei de sinucidere. „Din anumite motive, ritualul de a mă tăia și de a simți durerea, de a mă simți vie probabil, a fost ceva terapeutic pentru mine.’


La 20 de ani folosise deja „aproape fiecare drog posibil’, în special heroină, potrivit ciao.ro. Angelina Jolie suferea episoade de depresie și de două ori și-a dorit să se sinucidă. Prima dată la vârsta de 19 și apoi la 22 de ani, când și-a angajat un asasin plătit ca să o ucidă. La 24 de ani, a avut o criză de nervi și a fost internată pentru 72 de ore în secția de psihiatrie de la Ronald Reagan UCLA Medical Center.