Angelina Jolie a luat foc după ce Brad Pitt și-a dus noua iubită în Franța, chiar la castelul unde au făcut ei nunta. Reacția furibundă a actriței

.

Umblă vorba că Angelina Jolie a luat foc în momentul în care a aflat că Brad Pitt și-a dus noua iubită chiar în locul nunții lor, castelul Miraval, din Franța. Actrița ar fi mărturisit apropiaților că nu se aștepta niciodată ca fostul ei actual soț să se coboare la așa ceva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Brad Pitt și Nicole Poturalski formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul internațional. Dincolo de faptul că îi desparte o diferență de vârstă uriașă, 29 de ani, însă nu un fapt ieșit din comun la Hollywood, actuala iubită a lui Brad este măritată.


Cu toate astea, ar fi foarte fericiți împreună, iar soțul lui Nicole este la curent cu relația extraconjugală a tinerei și nu are nimic împotrivă.

Potrivit declarațiilor făcute de soțul lui Nicole, el și modelul au un ‘mariaj deschis’ și nu pare să fie deranjat de apropierea dintre soția sa și Brad Pitt. 


Recent, Brad Pitt a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla cu frumoasa de 27 de ani la castelul pe care îl deține în Franța, acolo unde a organizat nunta cu Angelina Jolie, scrie The Sunday Mirror. Brad produce la Chateau Miraval un vin rose de 390 de dolari sticla.

„Angie este furioasă și complet uluită că Brad a putut coborî la un nivel atât de jos’, a declarat o sursă, potrivit The Mirror. 


„Ea spera că lucrurile se vor calma după o vară grea, cu lupte în tribunal, dar acum totul este pierdut’, a mai spus sursa. Angelina este deranjată de faptul că fostul ei soț se afișează atât de public cu noua lui parteneră, în loc să-și mențină viața amoroasă privată.


„Faptul că a dus-o în locul în care s-au căsătorit este total lipsit de tact și nepotrivit. Toată această situație va face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezovat între ei… au ajuns într-un punct pe care nimeni nu și-l imagina posibil’.

„La rândul său, Brad consideră căa ea i-a făcu viața un iad în ultimii ani, blocându-i cererile de bază și toate eforturile de a fi corect și cordial’,  a dezvăluit o altă sursă.


„El a spus mereu că va fi alături de ea în tot ceea ce este corect, dar Angelina vrea ca totul să se întâmple doar în condițiile impuse de ea’.

„Au cheltuit o avere, sute de mii, dacă nu milioane de dolari până în acest moement în tribunale. Sunt amândoi foarte mândri și foarte încăpățânați, au puncte de vedere puternice și nu mai sunt dispuși să facă compromisuri. E păcat că toți copiii lor sunt prinși în toată această situație’, au mai dezvăluit sursele.