Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea: Ea nu mai vrea să cânte!

.

Angela Similea și Ovidiu Komornyik sunt prieteni de peste 10 ani și, în cazul lor, nu există „frate, frate, dar brânza este pe bani!”. Astfel, artista a petrecut zece zile în Vama Veche, în hotelul deținut de prietenul Ovidiu și la final a avut surpriza că nu trebuie să plătească nimic pentru ședere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Komornyik a fost mereu alături de Angela Similea la bine, dar mai ales la rău. A susținut-o de fiecare dată când a avut probleme și a asigurat-o că va fi tot timpul umărul pe care poate plânge, la nevoie. Și iată că zilele acestea a făcut un gest cum nu se poate mai frumos pentru prietena lui bună.


Angela Similea a avut parte de zece zile de relaxare la Vama Veche, în hotelul deținut de Komornyik, pe cheltuiala lui pentru că la final nu a trebuit să scoată nici un leu din buzunar.

Artistul spune că s-a descurcat singur cu cheltuielile în perioada pandemiei, însă oricât de multe pierderi a avut cât timp au durat restricțiile, Komornyik nu are de gând să se îmbogățească pe spatele prietenilor săi buni.


„Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ceea eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani. Angela Similea, prietena mea, îmi ridică moralul!, a declarat artistul pentru  impact.ro.

„De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul, nu s-a ferit să ascundă’, spunea Ovidiu Komornyik.


În urmă cu doi ani, Angela Similea decidea că vrea să se retragă din showbiz. Ovidiu Komornyk a vorbit despre decizia controversată a artistei.

„Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică', spunea Ovidiu Komornyik.


Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot, a adăugat acesta, care nu a ascuns nici faptul că fosta artistă și-a propus să călătorească și să viziteze cât mai multe destinații’, a mai spus el.

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Este foarte greu de întreținut


Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

Citește și: Cine este Ilinca Dinu, fina Angelei Similea. A făcut senzație la X Factor

Ovidiu Komornyik a avut un singur concert în 2020

Ovidiu Komornyik a devenit celebru după lansarea melodiilor „Ești mireasa vieții mele și „Frumoasa mea. Anul 2020 a fost foarte greu și pentru el pentru a stat departe de scenă, nu doar că a fost în pericol de faliment cu hotelul de la mare.


„În 2020 am reuşit să susţin un singur concert, pe cel programat în a doua parte a lunii ianuarie. Începând cu luna martie aveam concerte stabilite prin contract în Italia şi în Spania, dar pandemia asta pur şi simplu mi le-a anulat. De un an nu am mai urcat pe vreo scenă şi nici nu ştiu să vă spun când şi unde am să revin! Cred că suma pierdută s-ar putea ridica, una peste alta, la câteva zeci de mii bune de euro ‘, a adăugat Ovidiu Komornyik.


„Toată lumea ştie că a fost un an foarte greu şi pentru cei cu afaceri în HoReCa. Casa noastră de vacanţă de pe Litoral, spre exemplu, nu a funcţionat decât trei luni, din iunie până în septembrie. Cheltuielile s-au mărit în 2020, întrucât au trebuit fi cumpărate, pe lângă produsele tradiţionale folosite pentru cazarea turiştilor sau pentru hrana acestora, şi biocide şi tot felul de dezinfectanţi pe care autorităţile ne-au obligat să le procurăm în condiţiile efectelor pandemiei de COVID-19.


Nu a fost deloc uşor, am pierdut bani din această afacere anul trecut, dar vestea bună, dacă o putem numi aşa, că e, spre deosebire de mulţi alţii, noi am reuşit oarecum să o conservăm şi ne gândim la viitorul sezon estival, despre care ne dorim să nu mai semene cu cel anterior, spunea artistul acum câteva luni.