Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan și Marina Voica, revedere emoționantă la un eveniment. Cum arată acum divele Epocii de Aur

.

Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan și Marina Voica sunt unele dintre cele mai iubite artiste din România și adevărate dive ale Epocii de Aur, așa că prezența lor la un eveniment este una rară. Artistele nu s-au mai revăzut în formulă completă dinainte de pandemie, așa că întâlnirea lor de zilele trecute a fost un adevărat eveniment și o mare bucurie pentru fanii lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Angela Similea (76 de ani), Marina Voica (86 de ani) și Dida Drăgan (76 de ani) și-au făcut apariția duminică, 5 martie, la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, împreună cu alți colegi de breaslă. Atât Corina Chiriac (72 de ani) cât și Ovidiu Komornyik (53 de ani) au făcut câteva postări pe rețelele de socializare despre această întâlnire.

Corina Chiriac, fericită să-și vadă colegele de scenă


Dragi prieteni, pe 5 martie am participat la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, frumos restaurată prin grija Domnului Primar Mircea Minea. Cu această ocazie, m-am revăzut cu dragi colegi invitaṭi la acest eveniment de cultură. Iată câteva momente de aseară„, a scris îndrăgita solistă Corina Chiriac pe paginile ei de socializare.

La fel cum a făcut și interpretul și compozitorul Ovidiu Komornyik, cel care a mai colaborat cu Angela Similea și Dida Drăgan, iar de curând a compus o piesă despre războiul din Ucraina.


De dată aceasta, alături de ei au mai fost și Stela Enache, Marina Voica, Octavian Ursulescu, Adrian Daminescu și Dana Daminescu, camipana olimpică la judo Alina Dumitru, Puiu Cocea sau Varujan Vosganian.

Cei prezenți la eveniment au primit atât flori cât și distincții precum Diplomă pentru întreaga activitate artistică, dar și un trofeu ce o înfățișează pe doamna Chiajna.

Seara s-a încheiat cu un recital Ovidiu Komornyik și OK Band, trupa lui. Divele din Epoca de Aur au venit extrem de elegante, așa cum le știm de o viață, cochete și nu s-au sfiit să urce pe scenă, potrivit click.ro.


Citește și:Ce i-a spus Angela Similea lui Dan Negru la prima lui emisiune TV, acum 30 de ani:Într-o pauză, mi-a luat mâna și…

Citește și: Cum se simte Marina Voica la un an de la operația pe cord deschis: ‘A fost o mare cumpănă

Citește și: Marina Voica, siluetă de invidiat la 85 de ani:„Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani

Angela Similea, premiată în Chiajna pentru întreaga activitate

„Doresc să vă prezint cele mai recente premii, care completează colecția anilor mei de cântec: trofeul Doamna Chiajna și Diploma de Excelență pentru întreaga activitate, pe care le-am primit cu ocazia inaugurării Casei de Cultură Doamna Chiajna. Evenimentul a fost organizat de domnul primar Mircea Minea.


M-am bucurat să-i reîntâlnesc pe minunații mei colegi, la un asemenea eveniment de cultură: Corina Chiriac, Stela Enache, Adrian Daminescu, Marina Voica, Dida Drăgan, Tavi Ursulescu… alături de noi s-au aflat și scriitorul Varujan Vosganian, d-na învățătoare Maria Velicu și minunata campioană olimpică la judo, Alina Dumitru!

Regret că nu au putut fi prezente Mirabela Dauer și Doina Spătaru! Seara s-a încheiat cu un recital de suflet, susținut de Ovidiu Komornyik și trupa OK band. Doresc să îi felicit pe domnul primar și echipa domniei sale pentru tot ce au realizat în această comună, pe care mulți bucureșteni nu o cunosc. Dragele mele Mame, Doamne și Domnișoare este ziua noastră! La mulți ani cât mai prietenoși! Să fiți iubite și să iubiți! Nu uitați, Iubirea este esențială!’, a scris Angela Similea pe Facebook, după eveniment.


Angela Similea s-a retras din muzică

La șapte ani de când și-a anunțat retragerea din activitatea muzicală, Angela Similea (76 de ani) a urcat recent pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase, de care o leagă amintiri frumoase de la debut, însă doar pentru a saluta publicul. Nu a cântat și nici nu a precizat dacă va mai cânta vreodată, spre tristețea celor care îi iubesc muzica.

După spectacolul de la Constantin Tănase, Angela Similea a scris pe Facebook cum s-a simțit și a mulțumit celor care nu au uitat-o.


Felicitări pentru spectacolul Astă seară, fără măşti, dar și pentru dragostea cu care ați îmbrățișat acest gen teatral!

Vă mărturisesc uriașa emoție ce m-a surprins și m-a copleșit în urma atitudinii voastre, în armonie totală cu publicul meu drag, față de drumul atât de lung, parcurs de mine și cântecele mele spre inimile tuturor. Mi s-a demonstrat încă o dată că Viața, cu toate cele ce o alcătuiesc, împreună cu munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani, spre a aduce frumosul creației muzicale și adevărul simțirii mele, nu au fost în zadar.


Seara trecută am trăit-o ca pe un Dar Ceresc! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, vă mulțumesc vouă, dragi colegi, și vă urez inspirație nesecată, așa cum este și talentul vostru, pentru a atrage și a bucura publicul pe masură„, a scris Angela Similea