Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina. Războiul nu a împiedicat-o să-și onoreze contractele: "Sunt multe nunți"

.

Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista a cunoscut succesul și în afara granițelor, în special în Ucraina, acolo unde cântă de mai bine de un deceniu. În ciuda războiului din țara vecină, se pare că intepreta continuă să-și onoreze contractele și face naveta săptămânal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Angela Rusu și-a început activitatea artistică la vârsta de 26 de ani, fiind ajutată de Aurel Tămaș. Artista a cunoscut succesul la scurt timp după debutul muzical, fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. De-a lungul carierei, aceasta a susținut numeroase turnee în toată Europa, dar și pentru românii stabiliţi peste Ocean. De aproximativ 10 ani, interpreta merge destul de des în Ucraina, acolo unde sunt stabiliți mai mulți membri ai familiei sale. În ciuda războului ruso-ucrainean, Angela Rusu continuă să facă naveta în țara vecină și să-și onoreze contractele.


Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina. De la izbucnirea pandemiei de Covid-19, solista a petrecut mai mult timp în țara vecină, acolo unde măsurile epidemiologice erau mult mai relaxate.

Citește și: Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama:'A fost o egoistă. Știa că asta mă doare cel mai tare'

Citește și: Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație:'Fiica noastră este…'


Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose:'Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea'

Citește și: Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț:„Nu m-a mai contactat!’

Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina

În această perioadă, se pare că interpreta de muzică populară are numeroase contracte de onorat, în special în SUA și în vestul Europei. În ciuda războiului din Ucraina, Angela Rusu continuă să cânte la nunțile organizate acolo, fiind cea mai solicitată artistă din această țară, potrivit money.ro.


În cei peste 20 de ani de carieră, artista a avut numeroase cântări în țara vecină, mai ales la început de an, când se organizează cele mai multe nunți.

„Avem multe nunți în Ucraina. Eu cânt de 10 ani la ei, iar lunile ianuarie și februarie sunt pline de nunți la ei’, a declarat aceasta într-un interviu mai vechi.


Artista a primit un diagnostic greșit din partea medicilor din SUA

În luna septembrie, artista a trecut prin momente cumplite. Din cauza oboselii acumulate, aceasta a ajuns la spital, iar medicii din SUA i-au pus un diagnostic grav. Ulterior, Angela Rusu a efectuat investigații suplimentare în Turcia, acolo unde a aflat că tratamentul pe care îl urma i-ar fi putut cauza paralizia.

„Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă.


Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă.

Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (…) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul’, a povestit cântăreața la PRO TV.

Sursa foto: Facebook