Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au împlinit 6 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi!

.

Marea soprană Angela Gheorghiu este mai fericită ca niciodată! Artista și iubitul ei, Mihai Ciortea, au împlinit recent 6 ani de relație. Iată ce mesaj impresionant i-a transmis artista partenerului ei de viață!

În 2009, într-un comunicat remis presei, Angela Gheorghiu își anunța despărțirea de tenorul Roberto Alagna, menționând că, „deși a încercat să acorde încă o șansă căsniciei lor, nu a reușit'.


„Doamna Gheorghiu înțelege că Roberto Alagna este iritat din cauza acestei situații. În ceea ce o privește, Angela Gheorghiu dorește să își trăiască mai departe viața în liniște și demnitate’, se arăta în comunicatul Biroului de presă al sopranei Angela Gheorghiu. Ulterior, tenorul francez Roberto Alagna, în cadrul unui interviu acordat publicației Le Figaro, s-a declarat „senin și mulțumit’ de decizia de a se separa, susținând însă că „Angela Gheorghiu nu vrea sa audă de divorț'. În același interviu, tenorul spune că o va iubi mereu.


„Sunt atât de fericită cu dragul meu Mihai'

Iată însă că, patru ani mai târziu, Angela Gheorghiu s-a îndrăgostit din nou, iar de șase ani are o relație așa cum și-a dorit, alături de iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr, Mihai Ciortea, căruia, de altfel, artista i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă pe conturile de socializare. „Astăzi împlinim şase ani de relaţie. Sunt atât de fericită cu dragul meu Mihai, pentru cea mai sinceră şi frumoasă dragoste şi pentru fericirea pe care o trăiesc în fiecare zi', a scris Angela Gheorghiu pe contul ei de Instagram, unde ea și Mihai au primit zeci de mesaje de felicitare, fanii considerând că sunt un cuplu foarte potrivit.


Foto: Instagram