Angela Gheorghiu a revenit pe scena

 Adina Rosetti
.

Dupa ce vineri seara a fost nevoita sa-si intrerupa un concert pe scena Operei din San Francisco, din motive de sanatate, Angela Gheorghiu si-a revenit si a fost din nou prezenta pe scena, intr-o noua reprezentatie cu „Tosca”.

 

Angela Gheorghiu in Tosca, pe scena Operei din San Francisco

 

Sursa foto: Facebook

 

 

Angelei Gheorghiu i s-a facut rău brusc, vineri seară, în timpul reprezentatiei cu opera „Tosca” de Giacomo Puccini si a fost transportata la un spital din apropiere, pentru investigatii. S-a dovedit ca era deshidratata si, in scurt timp, a inceput sa se simta mai bine, astfel incat dupa doua zile a putut sa isi reia rolul. Artista a postat pe pagina de Facebook o serie intreaga de fotografii din spectacolul de duminica seara, primind nenumarate urari de sanatate din partea fanilor ingrijorati.

 

Recent,  Angela Gheorghiu a cantat pentru regina Elizabeth a II-a, la Opera Regala din Londra, la gala umanitara conceputa de directorul celebrei institutii de spectacole.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton