Angela Gheorghiu, noi critici dure la adresa României: „Nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu s-a schimbat nimic”

.

Angela Gheorghiu a lansat noi critici dure la adresa României. Într-un interviu oferit pentru presa din străinătate, soprana a susținut că și-a trăit copilăria într-o „țară dură, comunistă'. Fosta iubită a lui Cezar Ouatu e de părere că în țara noastră nu s-ar fi schimbat nimic după Revoluție, pentru că, spune ea, „mentalitatea e aceeași'. Iată declarațiile artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Angela Gheorghiu a transmis noi critici dure la adresa României. Soprana în vârstă de 57 de ani și-a exprimat, din nou, nemulțumirile față de țara ei natală. Artista a făcut o serie de declarații neașteptate în cadrul unui interviu pentru publicația străină „Sunday Independent‘. Printre altele, cântăreața de operă a susținut că nu și-ar fi făcut debutul, deoarece consideră că mentalitatea românilor nu s-ar fi schimbat deloc după comunism.

Cântăreața de operă Angela Gheorghiu a surprins, din nou, pe toată lumea cu declarațiile sale. În cadrul interviului oferit pentru presa străină, artista a susținut că a avut o copilărie fericită în România, însă e de părere că ar exista încă multe probleme din trecut care ar fi rămas nerezolvate.


Citește și: Cezar Ouatu o atacă pe fosta lui iubită, Angela Gheorghiu:'Nu trebuie să uiți de unde ai plecat'

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:'Eşti un laş şi un trădător, un alt român'

Citește și: Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat:'Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea'

Citește și: Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă.Haziran nu s-a uitat deloc la bani


Angela Gheorghiu, noi critici dure la adresa României

Artista a susținut că și-a trăit copilăria „într-o țară dură, comunistă’. Tot ea a transmis că, din punctul ei de vedere, mentalitatea românilor a rămas aceeași, motiv din cauza căruia ea nu și-ar fi făcut debutul în România.

„Am fost un copil foarte fericit, uneori eram atât de fericită încât nu puteam îndura. Am fost un copil-minune. Mi-am dat seama că vocea mea îi face pe oameni fericiți, că îi poate face să plângă.


Aveam o casă frumoasă, cu grădină, aveam animale, dar nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu realizam cât de greu era pentru părinții mei să facă rost de mâncare, nu-mi dădeam seama că nu ai dreptul să spui nimic politic. (…)

În opinia mea, nimic nu s-a schimbat în afară de faptul că avem dreptul la liberă circulație. Mentalitatea e aceeași în țara mea. Eu încă nu mi-am făcut debutul în țara mea’, a declarat Gheorghiu pentru publicația străină.


Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României’

Nu este pentru prima dată când Angela Gheorghiu își exprimă nemulțumirile față de țara ei natală. Într-un interviu mai vechi, artista susținea că nu datorează nimic României pentru că nu ar fi primit niciodată susținerea de care avea nevoie în carieră.


„Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea. Dimpotrivă, eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea.

În România, în 32 de ani, am avut 4 sau 5 concerte cu onorarii și 8-10 concerte sau apariții în concerte de caritate, niciun spectacol de operă cu excepția examenului de licență a Universității de Muzică București, care a avut loc la Cluj în 1990… Nu am ajuns niciodată să semnez un contract cu ONB sau cu o altă instituție culturală din România.


Mi-am dedicat toată viața muzicii și în particular muzicii românești, pe care o cânt în toate concertele mele. Naționalitatea mea e română. Originea mea din Adjud o știe o lume întreagă și o menționez în toate prezentările și biografiile care mi se cer.

Nu datorez, în fapt, nimănui nicio explicație. Ba dimpotrivă, mie mi se datorează explicații din partea multora. Am considerat că măcar o dată lucrurile trebuie spuse clar’, spunea ea.

Sursă foto: Facebook