Andrei Tinu și-a botezat al treilea copil. Imagini de la petrecerea fetiței lui

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Tinu și-a botezat al treilea copil. În toamna anului trecut, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a devenit tată pentru a treia oară. Roxana, partenera sa de viață, i-a oferit acestuia o fetiță. În calitate de tată, politicianul a mărturisit că este mândru de copiii săi, chiar dacă este „de trei ori mai greu'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cea mică a fost botezată în luna martie, iar la finalul lunii iunie a avut loc petrecerea. Cei doi părinți au mărturisit că au ales să organizeze evenimentul mai târziu pentru a avea timp suficient să pună toate detaliile la punct. Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Mogoșoaia, iar pe lista invitaților s-au aflat aproximativ 100 de persoane. De când au devenit părinți, cei doi au mărturit că sunt împliniți și implicați total în creșterea fetiței lor.

andrei-tinu-2andrei-tinu-2

Andrei Tinu și-a botez al treilea copil și este în culmea fericirii alături de partenera sa. Chiar dacă evenimentul a avut loc mai târziu, cei doi părinți i-au oferit fetiței lor o petrecere de neuitat.

Citește și: Andrei Tinu va deveni tată a treia oară.Primele imagini cu iubita însărcinată

Citește și: George Buhnici, în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării:”Există o autosesizare…”

Citește și: Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici.Este în TOP 10 mondial

Citește și: De ce boală suferă fiul artistei Amna. Se află sub tratament de 7 luni:„David este puterea mea'

Andrei Tinu și-a botezat al treilea copil

Roxana, partenera lui Andrei Tinu, a adus pe lume o fetiță în luna septembrie a anului trecut. Cea mică a fost creștinată abia în luna martie, întrucât cei doi părinți și-au dorit să fie relaxate restricțiile impuse din cauza pandemiei.

La sfârșitul lunii iunie, aceștia au organizat și petrecerea de botez. Roxana și Andrei Tinu s-au ocupat de toate detaliile: de la aranjamentele florale la invitați și muzică. Cei doi și-au dorit ca prima petrecere a fiicei lor să fie una pe cinste.

„Ne-am bucurat că am găsit o locație lângă lac, am găsit pe malul lacului Mogoșoaia, ceva foarte frumos și vom face acolo. Ne sfătuim împreună. Am ales muzica, vom avea un band cu 11 instrumentiști, va fi muzică bună. Vrem să facem o petrecere pe cinste, nici prea mare, nici prea mică', au declarat cei doi atunci când se aflau în toiul pregătirilor pentru petrecerea de botez, potrivit spynews.ro.

Andrei Tinu, un tată extrem de implicat

Pe rețelele de socializare, Andrei Tinu postează numeroase imagini cu fiica sa. Acesta este extrem de implicat în creșterea micuței și se bucură de toate momentele petrecute împreună. La câteva luni de la nașterea sa, acesta a publicat câteva fotografii în care îi face băiță celei mici.

La rândul său, actuala sa parteneră a mărturisit că Andrei Tinu face tot ce-i stă în putință pentru a-și îndeplini îndatoririle de dată și o ajută cu tot ce are nevoie.

„Da, mă ajută întru totul. E bărbatul ideal pentru mine', a declarat Roxana Moga, potrivit aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton