Andrei Ștefănescu și Antonia au fost surprinși împreună, la doi ani de la divorț: „Suntem foarte uniți”

.

Andrei Ștefănescu și Antonia au fost surprinși împreună. Recent, prezentatorul TV și mama fiului său au fost fotografiați împreună și păreau destul de apropiați. De când au divorțat, ambii au susținut că nu mai există șanse de împăcare, nici măcar de dragul fiului pe care îl au. Antonia a făcut primele declarații despre întâlnirea cu fostul ei soț, mărturisind că relația lor este una foarte bună și sunt cât se poate de implicați în creșterea lui Ayan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în anul 2020, povestea lor de dragoste încheindu-se după șapte ani împreună. Din relația lor a rezultat un băiețel, pe nume Ayan, care a venit pe lume în anul 2017. De când s-au separat legal, s-a speculat în mai multe rânduri că aceștia s-au împăcat, având în vedere că au fost surprinși de mai multe ori împreună. Totuși, cei doi au ținut să sublinieze că întâlnirile lor au strictă legătură cu copilul pe care îl au împreună, iar împăcarea nu face parte din planurile lor. Recent, Antonia, Andrei Ștefănescu și fiul lor au făcut o sesiune de shopping împreună și au fost fotografiați ca o adevărată familie. Fosta soție a artistului a reacționat imediat și a explicat care a fost, de fapt, motivul întâlnirii lor.


La aproximativ doi ani și jumătate de la separare, Andrei Ștefănescu și Antonia au fost surprinși împreună într-un magazin de mobilă din București. Alături de aceștia, s-a aflat și fiul lor în vârstă de aproape șase ani. În prezent, prezentatorul TV formează un cuplu cu Ștefania Duca, colega sa de la Antena Stars. Relația celor doi a fost oficializată la un an de la divorț.


Citește și: Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea cu fosta soție, Antonia, după ce ea a negat împăcarea. Cum au fost surprinși

Citește și: Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat: „Atunci când ai un copil…’

Citește și: Iulia Vântur are probleme de sănătate din cauza programului încărcat: „M-am îmbolnăvit. Nu am avut grijă de mine cum trebuie'


Citește și: Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el: ‘Fiecare e liber să iubească. Dar eu…frate, sunt…’

Andrei Ștefănescu și Antonia, surprinși împreună la cumpărături, al doi ani după divorț

Fosta soție a prezentatorului TV a susținut că întâlnirea cu Andrei Ștefănescu a avut ca scop achiziționarea unor piese de mobilier pentru dormitorul fiului lor. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, aceștia au o relație foarte apropiată și iau împreună toate deciziile în legătură cu Ayan.


„Am fost la cumpărături cu Andrei, fostul meu soț, dar eram și cu fiul nostru, Ayan, micuțul voia să își aleagă ceva mobilier pentru dormitor. Vă pot spune însă că nu este vorba despre o împăcare între mine și Andrei, nu mai formăm un cuplu de doi ani și jumătate, ne înțelegem însă bine de dragul copilului.

Suntem doi oameni înțelepți, doi oameni care își iubesc copilul nespus de mult. Fiul nostru este la grădiniță, iar din toamnă va începe și școala. Eu și Andrei nu mai locuim împreună de când ne-am despărțit, fiecare este cu casa lui. Dar suntem foarte uniți în tot ceea ce privește creșterea lui Ayan, inclusiv hainele pe care le poartă copilul le cumpăr cu Andrei, noi i le alegem, împreună.


Între mine și Andrei totul este la comun doar ceea ce ține de fiul nostru. Avem și multe activități cu cel mic, la ceva timp, așa este normal și frumos’, a spus Antonia, pentru Impact.ro.

Andrei Ștefănescu formează un cuplu cu Ștefania Duca


La un an de la divorțul de fosta soție, Andrei Ștefănescu și-a oficializat relația cu Ștefania Duca, prezentatoare la Antena Stars. De când formeză un cuplu, prezentatorul TV a fost destul de reținut în declarații și a preferat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor.

„Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar. (…) Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel’, a declarat Andrei Ștefănescu.

Sursa foto: Facebook