Andrei Roșu de la Gaz pe Foc i-a cucerit pe jurații de la Imperiul Leilor. Câți bani a primit pentru afacerea cu produse vegane

 Dumba Gabriela
.

Andrei Roșu a mers cu cea mai mare încredere la Imperiul Leilor și a reușit să-i cucerească pe jurați. Și-a prezentat afacerea cu produse vegane pentru care caută finanțator și, implicit, partener, iar ideea sa a fost bine primită de Leii din juriu. Astfel, Andrei Roșu a reușit să plece acasă cu suma de care avea nevoie în afacerea lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De când a renunțat la muzică și s-a îndreptat spre sport și un stil de viață sănătos, viața lui Andrei Roșu s-a schimbat total. Din pasiune pentru nutriție sănătoasă, fostul solist de la Gaz pe Foc și-a găsit un asociat și a creat o marcă de produse vegane, care deja se află pe piață, dar pentru care antreprenorii nu mai au susținere. Astfel, a venit la Imperiul Leilor să ceară ajutor.

andrei-rosu-deschidereandrei-rosu-deschidere

„Sunt Andrei Roșu, am 44 de ani, sunt născut în Brașov, dar locuiesc în București, sunt căsătorit, sunt tatăl a doi copii. Am cântat o perioadă, poată multă lume mai știe, în formația Gaz pe foc. Întotdeauna am emoții înainte de a fi pe scenă. În urmă cu aproape 11 ani am decis să îmi schimb viața, să mă reinventez din dorința de a deveni un model real pentru copiii mei. La vremea aceea aveam 20 de kilograme în plus.

Am început să fac sport și să fiu mai atent la nutriție. Am și cântat până la 22 de ani, în formația Gaz pe foc. Cea mai cunoscută melodie a noastră a fost 'Adio'. Dn 2011 sunt vegan, consun numai produse de origine vedetală, în 2018 am urmat un curs de bucătărie vegană și am zis că ar fi păcat să nu transform asta într-o afacere.

M-am asociat cu o prietenă și am făcut o gamă de produse bazate pe plante. Acestea se numesc 'Filgud' și se găsesc deja în unele supermarketuri, numai că actuala capitate de producție ne ajută să acoperim doar patru locații', a povestit Andrei Roșu.

Citeste si: Cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor. A cântat în trupa Gaz pe Foc și a ajuns în Cartea Recordurilor

Citește și: Investiție record la Imperiul Leilor: 1 milion de euro. Cine poate primi suma

Citește și: Cine sunt frații de 6 și 9 ani de la Imperiul Leilor care i-au uimit pe jurați. Vor investi 40.000 de euro în magazinul lor

Ce propuneri a primit Andrei Roșu de la jurații din Imperiul Leilor

Andrei Roșu a cerut investitorilor minimum 60.000 de euro pentru a-și continua demersul, în schimbul a 11% din compania căruia îi este aliat.

„Ai de la mine 30.000 pentru 60%', a oferit Dan.

„Ești bun pe multe, dar nu și pe business. Piața nu te așteaptă. Oferta mea este de 80.000 pentru 15%', a spus Mohammad Murad.

„E mare bătălie pe tine. O să râdă Mohammed de mine, dar eu vreau să vin la tine cu piața din america. Oferta este de 60.000 de euro pentru 11%', oferă Bogdan.

„Noi facem bani în restaurante din carne, dar există o categorie importantă a clienților care doresc acest fel de produse și aș dori să fii listat la mine în restaurant. Din afacere mă retrag', a spus un alt jurat.

„Am făcut și eu cursuri de nutriție. Eu sunt aproape de oamenii care mănâncă astfel și nu mai vreau ca ei să mănânce numai resturile, numai garniturile din farfurie pentru că așa preferă ei să mănânce. Aș oferi 80.000 de euro pentru 30% din companie', a declarat Cristina Bâtlan.

Dan a revenit cu o altă idee: „Atunci îți ofer 100.000 de euro pentru 20%'. Și Cristina a completat: „Și eu o modific. Ofer 100.000 de mii pentru 30%'.

Mohammad a intrat și el în joc: „100.000 de mii pentru 20% din companie', urmat de Bogdan, care a dat 60.000 pe 10% din companie.

În final, Andrei Roșu le-a spus antreprenorilor că ar vrea să colaboreze atât cu Bogdan, cât și cu Murad. Pentru Bogdan ar fi rămas în picioare oferta sa, de 10% pentru 60.000 de euro, și 15% pentru Murad, tot pentru 60.000 de euro. Murad a fost cel norocos, care îi va oferi 80.000 de euro pentru 15% din companie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton