Cum arată Andrei Duban după ce și-a micșorat stomacul. Actorul a slăbit 26 de kilograme!

.

Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme în 7 luni, de la operația de micșorare a stomacului. Acum, după ce a trecut de la 103 kilograme la 77, Andrei Duban se simte foarte bine și este de nerecunoscut după ce a slăbit atât de mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andrei Duban și soția sa, Grațiela, au fost invitați în platoul emisiunii „Teo Show’, de la Kanal D, unde actorul a spus cum se simte după operația de micșorare a stomacului. Acesta ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, iar după intervenția chirurgicală el are 77 de kilograme.

În prima lună de la operație, Andrei Duban spune că a slăbit 13 kilograme pentru că acum nu mai poate să mănânce la fel ca înainte și porțiile sale de mâncare sunt acum semnificativ reduse.


„Trigliceridele urlau, iar doctorul a spus: „Cum de nu îți crapă ceva în tine?'. Luam și pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19.

Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viață. Și acum, la 7 luni de la operație trebuie să-mi pun în farfurie o bucățică de ceva și trei frunze de altceva, pentru că mă satur. (…) Analizele sunt bune’, a declarat Andrei Duban la „Teo Show’.


Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor:„Mi-am asumat un risc/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Crișan a dezvăluit de ce a albit încă din tinerețe.„Mai bine alb decât fără

Citește și: Cristina Postolachi de la Femeia Alege despre relația cu celelalte concurente:„Dacă oamenii sunt sinceri… /INTERVIU

Citește și: Ruxandra Barău de la Femeia Alege are un confident secret:„Suntem extrem de uniți / INTERVIU


Andrei Duban: „Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau'

Andrei Duban a spus că motivul pentru care a decis să facă această operație a fost din punct de vedere medical. După mai multe analize amănunțite, sănătatea lui Andrei Duban nu era tocmai strălucită.

„Am slăbit de la 100 de kilograme. Am slăbit 13 kilograme într-o lună. Am slăbit natural, cu ajutorul unui prieten. Mi-am tăiat stomacul, se numește bariatrie’, a declarat Andrei Duban.


După ce a slăbit 26 de kilograme, Andrei Duban se bucură că poate îmbrăca haine mai strâmte și nu îi este atât de greu vara, când temperaturile sunt extrem de ridicate.

„Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine’, a mai spus acesta.