Andrei Duban, pus în fața faptului împlinit. Soția sa, îmbrățișată și consolată pe întuneric de Ghiță, la Survivor România

.

Noi surprize la emisiunea Survivor România, în lumina reflectoarelor fiind de această data Grațiela Duban și Ghiță, un concurent nou venit în concurs.


Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, fapt ce a generat animozități și tensiuni în echipă. Vizibil afectată, Grațiela Teohari Duban a căutat consolare, spre surprinderea multora, în brațele unui concurent care abia a ajuns în Republica Dominicană. Este vorba despre sportivul Ghiță, care a încercat sa o încurajeze pe frumoasa soție a lui Andrei Duban. Momentele au fost surprinse de camerele cu infrarosu, scrie cancan.ro.

Gabriela Duban are numai cuvinte de laudă la adresa noului concurent, care încercat din răsputeri să o liniștească: Este un bărbat complet, un bun dansator, un bun sportiv și are un caracter frumos’. 


„Mă numesc Ghiță Balmuș, am 27 de ani si sunt din București. Nu îmi este teama, însă orice se poate întampla în aceste condiții.', a spus Ghiță, tânărul de 27 de ani, când a intrat în competiție.

Toleranța și răbdarea sunt calitățile care îmi vor fi aliate în această competiție. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conștientă că nu va fi ușor și vreau să demonstrez că pot face față chiar și în condițiile foarte dificile din Republica Dominicană’, a spus și Grațiela Teohari Duban când a venit în emisiune.


Sursa foto: Captură Kanal D, Instagram

Citește și: Cristina Șișcanu a rupt tăcerea, după ce a fost eliminată de la Survivor. Ce propuneri îi făcea Andi: ‘Mi s-a părut de prost gust’