Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Actorul va apărea în serialul Lia: „Joc un personaj rău. Sunt...”

.

Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. După divorțul de Andreea, Andrei Aradits se concentrează pe viața profesională și revine pe platoul de filmare. Cunoscutul actor a semnat cu Antena 1 și va juca în serialul „Lia – Soția Soțului Meu'. Acesta a făcut primele declarații despre personajul căruia îi dă viață și despre revenirea sa la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Până în anul 2018, Andrei Aradits a făcut parte din juriul de la emisiunea „Te cunosc de undeva’. După 12 sezoane, actorul a decis să încheie colaborarea, deoarece primise un rol în serialul „Vlad’, de la Pro TV. Au trecut aproape cinci ani de atunci, iar Andrei Aradits a hotărât să revină la Antena 1, fiind cooptat în serialul televizat „Lia – Soția Soțului Meu’. Rolul pe care îl interpretează va produce schimbări dramatice și definitive în destinul altor personaje.


Telespectatorii au auzit până acum, în serial, un nume de temut: Gianni Rocca. Un nume care stârnește frică doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată. Acesta va fi interpretat de Andrei Aradits, care se va alătura cât de curând distribuției serialului „Lia – Soția Soțului Meu’.


Citește și: „Ne spălau ca pe vite, plângeam și îmi era frig'. Andrei Aradits a ajuns la cămin, după divorțul părinților

Citește și: Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, după divorț: „Am intrat în rezerve’. Vrea să-și trimită fiul la o facultate în străinătate

Citește și: Cine este Petronel Clim de la Chefi la cuțite. A plecat de acasă la 13 ani, din cauza tatălui alcoolic: „Dragostea de mamă o aveam, dar de tată nu’


Citește și: Cum arată si ce mai face Adina Popovici, fetița de la Glina. Tânăra are acum 17 ani și s-a schimbat radical

Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani

Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ştefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!’, declară Andrei Aradits.


Cine este Gianni Rocca, personajul jucat de Andrei Aradits în serialul Lia

După cum o spune și numele lui, Gianni Rocca va ateriza în viețile personajelor ca un meteorit devastator. Va face foarte repede primele victime în poveste şi nu se va opri până nu își va atinge scopul, indiferent de victimele colaterale.


Însă va stârni și sentimente de empatie în rândul telespectatorilor. Gianni Rocca este un personaj complex, cu psihologie interesantă, care îi va face pe telespectatorii serialului, în unele momente, să pună la îndoială ce consideră că e bine sau rău.

Pe Andrei Aradits telespectatorii îl vor putea urmări începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1 în cadrul serialului Lia – Soţia soţului meu.

Sursa foto: Facebook