Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui: „M-a crescut singură, cu greu”

.

Andrei Aradits a făcut unele mărturisiri emoționante despre mama lui. Ieri, pe 1 Iunie, îndrăgitul actor și-a adus aminte de copilărie și de câteva momente de suflet, ce-i au ca protagoniști pe el și pe cea care i-a dat naștere. A povestit că l-a crescut de una singură, cu greu, și că îi este tare dor de ea, mai ales atunci când „maturitatea vine brusc peste el'. Iată mesajul vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Andrei Aradits a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre mama lui, cu ocazia Zilei Copilului. De 1 iunie, fostul jurat de la Te cunosc de undeva a postat pe rețelele de socializare o imagine rară cu cea care i-a dat naștere, poză însoțită de un mesaj de suflet. A vorbit despre copilărie și, printre altele, le-a oferit și un sfat prețios urmăritorilor lui din mediul online.

De ziua Copilului, Andrei Aradits le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare o imagine la care ține extrem de mult, ce o înfățișează pe mama lui. În descriere, actorul a fost autorul unei confesiuni ce i-a emoționat profund pe internauți, în care povestea despre cât de greu l-a crescut femeia, de una singură.


Citește și: Ce relație are Andrei Aradits cu fiul său:„Eric îmi moștenește instincul rebel și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Andrei Aradits soția în căsătorie:„Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen.Dona vrea să obțină „Premiul Nobel'

Citește și: Câți bani a dat Jador la nunta lui Salam. Suma este în euro și are trei zerouri:'Trebuie respectat cum se cuvine!'


Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui

Îndrăgitul actor a mărturisit că îi este tare dor de cea care i-a dat naștere. Îi lipsește să simtă grija pe care mama lui i-o purta pe vremea când era doar un copil și cum îl învăța să facă ce e mai bine și corect în viață. În încheierea mesajului, Andrei Aradits i-a îndrumat pe internauți să-și sune părinții și să fie copii, dacă mai pot…

„Ea e mama. E frumoasă, nu? M-a crescut singură, cu greu. Mi-e tare dor de ea acum. Am o slujbă care-mi permite o doză largă de copilăreală, ba chiar e o necesitate… da uneori vine maturitatea brusc peste tine. Atunci mi-e dor de mama.


Mi-e dor să fiu răcit, să mă dea cu spirt în cap și să-mi pună căciula verde, să-mi facă ceai, să-mi scrie bilet pentru la școală că nu trebuie să mă duc, să mă dea cu alifie chinezească și să stea lângă mine pe pat. Și să fiu protejat. Să fiu mic. Să transpir sub plapumă și să visez aiureli de la febră… vreau acasă… vreau la mama. E ziua copiilor… sunați-vă părinții și fiți copii dacă mai puteți’, a scris Andrei Aradits pe Facebook.

Mama lui i-a insuflat pasiunea pentru actorie


Andrei Aradits are o poveste de viață impresionantă. Părinții lui au divorțat pe vremea când actorul avea doar doi ani. De atunci, mama lui l-a crescut de una singură. Femeia i-a insuflat povestea cu actoria, însă nu l-a obligat.

„Da, aşa cred. Dar nu mi-a insuflat-o în sensul „uite, ce-ar fi să te faci actor?’. Dimpotrivă, de cele mai multe ori mi-a zis să nu fac asta pentru că e o meserie care îţi mănâncă ficaţii şi e nedreaptă. Ea a avut o poveste tristă’, a povestit actorul, mai demult, pentru Adevărul.


Și ea a fost actriță

Tot atunci, Andrei Aradits a dezvăluit și povestea mamei sale. Femeia a fost actriță la Ploiești și, ulterior, regizor tehnic.

„A fost actriţă la Ploieşti, după aia a dat examen la IATC-ul de pe vremuri şi când a dat examenul i s-a spus: „Duduie, sunteţi deja o actriţă formată, de ce să ocupaţi locul unei actriţe în posibilă devenire? Ce sens mai are facultatea?’. Şi apoi a venit o lege care interzicea să practici profesia dacă nu ai facultatea, iar maică-mea depăşise limita de vârstă, aşa că a rămas regizor tehnic.


Am copilărit în teatru. Când nu avea cu cine să mă lase mă ducea prin teatru, ştiam toate cotloanele Teatrului Giuleşti şi Majestic. Ştii că sub Teatrul Giuleşti era o piscină? Să fii copil şi să dai cu ochii de recuzita unui teatru, crede-mă, e magic’, a conchis acesta.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!