Andreea Tonciu a explicat motivele pentru care părinții ei s-au împăcat: "Nu poți să divorțezi după 40 de ani din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Tonciu este cea mai fericită acum pentru că părinții ei s-au împăcat și nu mai divorțează. În urmă cu aproape două săptămâni, Andreea Tonciu a făcut mărturisiri copleșitoare la show-ul lui Măruță, când a anunțat că părinții ei divorțează, după ce mama ei a fost înșelată cu menajera.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu spunea că menajera i-a făcut avansuri tatălui ei și acesta a căzut în plasă. Când mama ei a aflat că este înșelată a decis să divorțeze, după 40 de ani de căsnicie. Iată că lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă și părinții brunetei s-au împăcat.

57-7668757-76687

Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează

În prezent, părinții Andreei Tonciu sunt foarte bine, iar ea a mărturisit la Xtra Night Show că e fericită pentru că îi vede din nou împreună.

Ea susține că nu ar fi avut de ce să ajungă la divorț din cauza unei astfel de femei, după patru decenii de mariaj.

'Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare', a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Citește și: Ileana Stana Ionescu, apariție surprinzătoare la TV, alături de soțul ei.Cum arată actrița, la 85 de ani

Citește și: Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă:’M-au dărâmat’

Citește și: Dani Oțil, adevărul despre relația dintre el și Anna Lesko:„I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți’

Tatăl Andreei Tonciu a înșelat-o pe mama ei cu menajera

Andreea Tonciu a fost deosebit de tristă de ziua ei, când a ales să facă publică drama prin care trecea familia sa. Vedeta a povestit că încrederea i-a fost trădată de o femeie pe care a angajat-o ca menajeră, în casa părinților.

Tânăra ar fi furat bani din contul mamei Andreei Tonciu și a pasat vina către tatăl vedetei. De asemenea, tânăra a întreținut relații intime, în secret, cu tatăl lui Tonciu, deși era căsătorită.

'Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp. 

Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația', a povestit Andreea Tonciu.

'Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu. Sunt dărâmată psihic și eu și mama mea', spunea Andreea Tonciu.

Andreea Tocniu, despre amanta tatălui ei: 'Mi-a zis să nu o spun soțului ei'

Vedeta a mai dezvăluit că menajera are 34 de ani și că este căsătorită.

'Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea.

Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton