Cum se simte Andreea Tonciu după ce a ajuns la spital, pe perfuzii: "Am luat un virus"

.

Andreea Tonciu a ajuns ieri la spital și fanii s-au speriat când bruneta a postat fotografii în care apărea cu perfuzia în braț. Totodată, și soțul și fiica ei au fost în aceeași situație, iar astăzi, Andreea a revenit pe Instagram cu un update al situației în care se află toți trei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu spune pe Instagram că astăzi se simte mai bine și va reveni în curând cu detalii despre situația din familia ei, în care toți trei au ajuns la spital, de urgență. Bruneta și-a liniștit, deocamdată, fanii și a dezvăluit că a fost vorba despre un virus, fără a da alte detalii.


Andreea a specificat că nu este vorba despre coronavirus, însă fanii săi au întrebat-o în comentarii dacă nu este vorba cumva despre enterocolită, o problemă frecventă în această perioadă. În plus, unul dintre fani a întrebat-o dacă nu cumva are legătură cu hotelul în care și-au petrecut vacanța zilele trecute pentru că, o coincidență sau nu, și persoana respectivă spune că a avut aceleași probleme după un sejur la mare în același loc.


'Am primit multe mesaje și telefoane de la voi și asta mă bucură enorm…Sunt mai bine, dar mai durează până mă refac. Sunt fericită că Rebecca este foarte bine, la fel și Daniel.

Sper să trecem peste asta cât mai repede…ce pot să vă spun este că am luat un virus, nu este corona. Revin cu detalii, vă pup și vă mulțumesc!', a declarat Andreea Tonciu pe Instagram.

Citește și: De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană.

Citește și: Fabio Cali, logodnicul Ramonei Bădescu, a făcut închisoare în Italia


Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis

Salvarea a venit de două ori acasă la Andreea Tonciu

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! a fost nevoită, luni noapte, să cheme ambulanța de două ori, prima dată pentru fiica sa Rebeca, apoi pentru soțul ei, Daniel Niculescu, după ce amândoi au acuzat o stare de rău.

Deși în primă instanță, Andreea s-a simțit bine, în cursul zilei de astăzi (nr. marți) a ajuns și ea pe mâna medicilor de la urgență. Vedete s-a filmat în timp ce avea o perfuzie în mână.


Chiar înainte de a ajunge și ea la spital, Andreea Tonciu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care s-a arătat puternic indignată de serviciile medicale din România, căci a așteptat o perioadă bună de timp până la venirea ambulanței.

Rebeca a trebuit să îndure și să aștepte destul de mult timp sosirea echipei medicale: „De
trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit.
Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept
, le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.