Andreea Tonciu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce le-a făcut sorcove pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

 Stamen Diana
.

Un nou scandal a izbucnit la 'Bravo, ai stil! Celebrities', după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut sorcove pe concurente, iar Andreea Tonciu nu avut nimic de obiectat. Fetele s-au simțit jignite în urma a ceea ce a spus vedeta.

Concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' s-au supărat și pe colega lor, Andreea Tonciu care a distribuit instastory-ul prietenei sale, Bianca Drăgușanu. Bruneta sare în apărarea prietenei sale și susține că nu a fost deloc o jignire la adresa colegelor ei din emisiune.

„Nu contează ce am aprobat sau n-am aprobat. E prietena mea, m-a etichetat și din respect pentru ea am postat la mine pe Instagram. Consider că prietena mea nu a făcut o jignire. Dacă vă uitați în DEX, sorcova e ceva foarte frumos: flori împodobite. Le-a numit că sunt ca niște flori împodobite. (…) Este strict părerea ei și o respect. Ea mi-a zis că sorocova nu e o jignire. Nu vă vede altfel, a zis că vă vede ca niște sorocove pentru ă sunteți foarte colorate ', a spus Andreea Tonciu.

Citește și: Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities, jignite de Bianca Drăgușanu:”Sunt niște sorcove”/ Ce spune despre Andreea Tonciu

Vedeta le-a făcut pe concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' sorcove, iar fetelor nu le-a picat deloc bine să audă așa ceva din partea vedetei. Andreea Tonciu a încercat să-i ia apărarea prietenei sale și a declarat că ea respectă părerea pe care o are Bianca Drăgușanu. Evident, toată această situație nu a fost deloc bine văzută de concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Soțul lui Tonciu, reacție furibundă la adresa celor care o critică pe vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Mătur cu voi'

FOTO: Facebook

Andreea-Tonciu-2-1Andreea-Tonciu-2-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton