Andreea Tonciu, atacată de un bărbat, pentru că a refuzat să facă un TikTok cu el: „Va răspunde penal”

 Mirea Roxana
.

Andreea Tonciu a fost atacată de un tânăr pentru că nu a vrut să facă un TikTok cu el. Totul s-a petrecut în timp ce vedeta se afla la secțiunea drive-through a unui fast-food din București. Andreea Tonciu a povestit totul pe Instagram și a declarat că nu va lăsa lucrurile așa, fiind decisă să ia măsuri legale împotriva atacatorului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a trecut prin clipe deloc plăcute  în această dimineață. Aceasta a mers la un fast-food din zona Dristor a Capitalei pentru a-și comanda o cafea la secțiunea drive-through. Înainte de a ajunge să își ia băutura, aceasta a constat că este urmărită de doi tineri. Aceștia au fenit lângă mașina ei și i-au cerut Andreei să facă un TikToc cu ei. Vedeta i-a refuzat, având în vedere mai ales contextul pandemic, însă cei doi tineri au insistat.

t1-1t1-1

M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie pentru că mie îmi este foarte frică de coronavirus și chiar nu vreau să iau contact cu persoane pe care nu le cunosc', a povestit Andreea Tonciu pe Instagram, fiind foarte nervoasă din cauza celor întâmplate.

Citește și: Valentin Poienariu de la Next Star s-a însurat!Cum arată femeia care îl va face tată peste câteva luni

Citește și: Gravidă în nouă luni, Andreea Ibacka a făcut un gest care l-a șocat pe Cabral:„N-am zguduit copilul!'

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Citește și: Ion Caramitru a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.Peste 100 de persoane l-au aplaudat pe ultimul drum

Andreea Tonciu, atacată de un tânăr

Andreea Tonciu a continuat să povestească cum unul dintre tineri tot insista ca ea să facă un TikTok cu el. Pentru că l-a refuzat, acesta a deschis sticla de suc pe care o avea în mână și a aruncat conținutul pe ea și pe mașină.

Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit la celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos, i-am spus că nu pot, că mă grăbesc și la un moment dat, ce credeți că a făcut? Avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină', a mai spus Andreea Tonciu.

„Băiatul va răspunde penal'

Andreea Tonciu nu are de gând să lase lucrurile așa și își dorește ca tânărul care a atacat-o să rîspundă penal pentru ceea ce a făcut. Vedeta a declarat că se va folosi de camerele de supraveghere ale fast-food-ului respectiv, astfel încât să îl identifice pe agresor.

În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok cu niște persoane pe care nu le cunoaștem, nu? (…) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!', a conchis Andreea Tonciu, fiind foarte revoltată din cauza celor întâmplate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton