Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu ea: „M-am văzut desfigurată”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Tonciu a fost operată de urgență. În ultima perioadă, bruneta a lipsit de pe rețelele de socializare și le-a promis fanilor că le povesti cu ce problemă s-a confruntat. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află în proces de recuperare. Întregul episod a fost relatat chiar de către vedeta TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe contul său de Instagram, Andreea Tonciu este urmărită de peste 400 de mii de persoane. Vedeta obișnuiește să împărtășească cu fanii ei experiențe din viața personală. De această dată, bruneta a traversat o perioadă mai puțin plăcută, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. În momentul de față, Andreea Tonciu a susținut că se află în proces de recuperare și urmează să efectueze un control medical pentru a vedea dacă totul decurge cum trebuie. Acesta a susținut că a trecut printr-un șoc, în momentul în care s-a văzut „desfigurată'.

tonciu-1tonciu-1

Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, după o vizită în cabinetul cosmeticienei. Iată ce a pățit vedeta!

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț:”Sunt niște oameni…”

Citește și: De ce a decis Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său:„Mai bine să fac de râs, decât să fac rău'

Citește și: Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022:”Nu există mai sustenabil de atât”

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Andreea Tonciu a fost operată de urgență

De ceva vreme, bruneta a sesizat, în jurul ochiului, o proeminență apărută sub piele. După o vizită la salonul de cosmetică, Andreei Tonciu i s-a umflat pleoapa, moment în care a început să se îngrijoreze.

„Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesupt și pleoapa, zici că eram bătută', a spus Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

„M-am dus și m-am operat'

Medicii i-au spus Andreei Tonciu că este vorba despre un chist epidermoid și că va trebui să treacă printr-o operație pentru înlăturarea acestuia.

„Când m-am trezit după trei zile am zis că mor. M-am dus la doctor la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic. (…)

Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă, iar el m-am dus și m-am operat și mi l-a scos. Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă desumflu cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare. Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată. (…) Poți să rămâi și cu semn', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„A crezut că e coș'

Andreea Tonciu dorește să tragă un semnal de alarmă, susținând că semnele apărute pe corp nu trebuie ignorate.

„Nu a știut fata, a crezut că e coș. Ea m-a pensat și a umblat acolo fără să vrea. Când am simțit că umblă i-am zis să-l lase, dar l-a declanșat și asta a fost și după a început să explodeze', a încheiat bruneta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton