Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Reacția lui Florin Dumitrescu: „S-a pus singur în dificultate”

.

În ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Andrea Sabini a fost eliminat din competiție. Concurentul este originar din Italia și a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, însă parcursul său în show-ul culinar s-a încheiat după ultimul battle. Iată cum a reacționat cheful atunci când Andrea Sabini obținut numai 5 puncte pentru preparatul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Andrea Sabini este de profesie inginer și deține o firmă de construcții în Italia. Concurentul a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați încă din preselecții, atunci când a gătit o rețetă de tataki de ton cu cremă de burrata și busuioc. Acesta a obținut trei cuțite, iar în urma probelor de departajare de la bootcamp, a reușit să-și asigure un loc în echipa lui Florin Dumitrescu.

În episodul difuzat luni seara, Andrea Sabini a fost eliminat din show-ul culinar, având în vedere punctajul obținut în cel de-al patrulea battle. Florin Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de preparatul gătit de concurent, susținând că s-a pus singur în dificultate.


Citește și: Cine e Andrea Sabini de la Chefi la cuțite. A slăbit 100 de kilograme în 6 luni: „Eram grăsuț…'

Citește și: Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023. A fost căsătorit

Citește și: Imagini noi cu vila de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu. Cum și-a amenajat dormitorul: „Sunt binecuvântată'

Citește și: Cum au petrecut văduva lui Cornel Patrichi și a lui Gheorghe Dinică de ziua lor de naștere. Sunt născute în aceeași zi: „În tinerețe, închiriam vilă la Snagov și…’ / EXCLUSIV


Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 11

Cu doar 5 puncte obținute la ultima probă, Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

„S-a pus singur în dificultate alegând să gătească ceva ce nu poate să gătească și anume bucătărie japoneză, bucătărie de stil asiatic, el napoletan fiind. Este o farfurie fadă, uscată. Andrea ne părăsește mai târziu decât ne așteptam, la cât a demonstrat că știe și poate’, a fost de părere Florin Dumitrescu.


„E un om super blând și super drăguț’, a zis Luna Morgaciova.

După ce și-a luat rămas bun de la colegii săi, Andrea Sabini și-a exprimat sentimentele de susținere față de echipa sa, despre care a spus că vrea să o vadă în finala Chefi la cuțite sezonul 11.


Cum a reacționat Andrea Sabini când a fost eliminat

Atunci când a fost eliminat, Andrea Sabini a făcut câteva declarații despre parcursul său în competiție. Concurentul din Italia spune că s-a bucurat de întreaga experiență din show-ul culinar și a legat prietenii, așa că părăsește platoul fără regrete.

„Pentru mine a fost o experiență minunată, de neuitat și în patru zile mi-am făcut prieteni. Sunt perfect așa’, a declarat Andrea Sabini.

Sursa foto: Facebook