Andreea Roșca, iubita lui Adrian Cristea, primele declarații despre relația lor: „Amândoi ne dorim o familie și copii”. Unde locuiesc și ce planuri au împreună

 Ifrim Georgiana
.

La finalul lunii aprilie, Adi Cristea s-a afișat cu noua lui iubită, Andreea Roșca, însă a preferat să țină povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Ulterior, cei doi au confirmat faptul că formează un cuplu, iar partenera fostului fotbalist a făcut primele decalații despre relația lor și planurile de viitor. Cei doi visează să-și întemeieze o  familie și spun că deși sunt diferiți, se completează perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adi Cristea și Andreea Roșca formează un cuplu de ceva timp, însă abia recent au început să se afișeze împreună și să vorbească deschis despre povestea lor de dragoste. Tânăra este o avocată din Cluj și a strâns o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut primele declarații despre relația cu Adi Cristea, susținând că ambii își doresc o familie și au pus deja bazele unei afaceri.

ad9-7ad9-7

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire: „Un om foarte nepăsător'

Citește și: Denisa Nechifor dezvăluie de ce Adi Cristea nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fiica lor: „Mi-a fost rușine!”

Citește și: 'Faimoasele 7 kilograme în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta…' Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut Ada Dumitru la Survivor 2023 / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are fiica lui Aurelian Preda cu mama ei. Anamaria Rosa a plâns la TV: „Mulți au speculat că tu îți faci viața, dar…”

Andreea Roșca, primele detalii despre relația cu Adi Cristea

Andreea Roșca a făcut primele declarații despre relația cu Adi Cristea. Tânăra avocată spune că a înființat o afacere cu fostul fotbalist și visează să aibă o familie cu acesta, semn că totul decurge foarte bine între ei. Aceasta a ținut să precizeze că între ei există diferențe mari de personalitate, însă reușesc să rezoneze și să se completeze pe toate planurile. În prezent, cei doi locuiesc în Cluj, orașul natal al Andreei Roșca.

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună', a spus Andreea Roșca, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cine este Adreea Roșca, iubita lui Adi Cristea

Andreea Roșca locuiește în Cluj și este avocată. Pe rețelele de socializare, aceasta este urmărită de peste 10.000 de internauți. În anul 2017, tânăra a absolvit Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca, deși, după cum afirma chiar ea, nu este domeniul în care visa să ativeze. Pe lângă asta, Andreea Roșca este pasionată de sport și călătorii.

 „Sunt o persoană activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor.

Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om', a afirmat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton