Andreea Raicu, Andreea Esca, Andreea Marin, Ilie Nastase - What’s next?

.
Andreea Esca


Te intereseaza in ce mediu vor trai copiii tai? Ai preocupari ecologice?
Da, ma preocupa. Nu stiu daca am preocupari ecologiste, dar nu am aruncat niciodata ceva pe jos in strada si asa ii invat si pe cei mici. Problema este ca uneori sunt cam vehementa si ma reped la oameni necunoscuti care arunca resturi de tigari pe jos si ii mustruluiesc. In plus, copiii mei merg cu bunicii in vacanta de vara la munte, unde este aerul foarte curat, unde beau lapte de la vaci hranite sanatos si mananca mere direct din pom. Vreau sa creasca stiind ca laptele nu vine din cutie.

Ce faci in fiecare zi pentru ca viitorul sa arate mai bine? Desi suna ca un cliseu, cred ca si un detaliu e suficient…. Poate faci economie la apa, la electricitate, poate reciclezi hirtie…

Impreuna cu o colega din Pro TV, adun toate printurile care se arunca dupa emisiuni. Vrem ca atunci cand stringem o cantitate mare sa chemam pe cineva interesat de reciclare sa le ia. Poate dupa articolul tau, chiar o sa ma contacteze vreo firma interesata.


Esti un brand in sine… Te-ai gindit vreodata sa-ti folosesti imaginea in campanii care ar influenta viitorul sau macar comportamentul oamenilor?
M-am implicat chiar de la inceput in campaniile Fundatiei Renasterea, de prevenire si combatere a cancerului la san. Cred ca este foarte important sa atragem atentia femeilor ca trebuie sa mearga la un control anual, ce le poate salva viata. Mama a lucrat la Institutul Oncologic si stiu din povestile ei ce boala rea e cancerul. De cele mai multe ori cand ai primul simptom este deja prea tarziu asa incat singura salvare ramane controlul preventiv. Chiar in luna martie vom duce si primul cabinet medical mobil (Mamovan) la Calafat pentru a ajuta si femeile care stau in zone defavorizate sa aiba acces la un control medical si la o mamografie.


Ma implic si in campaniile initiate de Pro TV, pentru ca imi pasa de semeni. Incerc, alaturi de colegii mei, sa schimb mentalitati, sa trag semnale de alarma si sa gasesc solutii pentru un viitor mai bun in acesta tara. Tu stii ce mai face copilul tau’ cred ca a fost o campanie foarte puternica si care i-a facut pe multi parinti sa se gandeasca la relatia lor cu copiii. Iar campania Stop torturarii animalelor’ se adreseaza acelora dintre noi care se razbuna pe fiinte fara aparare si care trebuie sa inteleaga ca anumite acte se pedepsesc. Si as intra oricand intr-o campanie impotriva fumatului!

Page: 1 2 3 4