Andreea Răducan a născut un băiețel. Primele declarații ale fostei gimnaste după ce a devenit mămică a doua oară

 Dumba Gabriela
.

Andreea Răducan a născut un băiețel. În mare secret, fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel sănătos, printr-o operație de cezariană și atât bebelușul, cât și mămica au primit nota 10 din partea medicilor. Sportiva și soțul ei, Daniel-Filip Tandreu, mai au o fetiță, care împlinește doi anișori peste câteva zile.

Andreea RăducanAndreea Răducan

În vârstă de 35 de ani, Andreea Răducan a devenit mămică pentru a doua oară, în mare secret, pe 21 august. Andreea Răducan a stabilt deja numele pentru băiețelul ei și al lui Daniel Tandreu: Andrei Filip Tandreu.

Președinta Federației Române de Gimnastică a primit încă un zece din partea medicilor și la fel și micuțul Andrei Filip.

„Sunt fericiți, am născut pe 21 august și îl cheamă Andrei Filip. A avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja sa lucrez la Federatie din nou. Mă bucur că e în zodia Leu', a declarat Andreea Răducan pentru cancan.ro.

În urmă cu câteva luni, Andreea Răducan povestea presei că este extrem de fericită că va deveni și mămică de băiețel, după ce, pe 25 septembrie 2017 a adus pe lume o fetiță, Amira Sophia.

Ca și prima sarcină, și pe aceasta o suport foarte bine, așa că îmi pot continua proiectele fără să am nevoie de pauză. Și băiețelul, ca și Amira Sophia, este un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, și eu și soțul meu, Daniel, așa că suntem foarte fericiți. Acum sunt în 21 de săptămâni, așa că sorocul ar fi pe la începutul lunii septembrie. Dar, cum voi face cezariană, înseamnă că voi naște spre finalul lunii august. Și prima sarcină am dus-o ușor, așa că nici acum nu sunt temeri că s-ar întâmpla altfel', a declarat fosta sportivă într-un interviu mai vechi pentru click.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton