„Medicul meu spune că merge până la nouă cezariene”. Însărcinată a treia oară, Andreea Popescu vrea o familie mai numeroasă

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Popescu este însărcinată pentru a treia oară și a mai rămas foarte puțin timp până când va aduce pe lume un băiețel. Deși mai sunt doar câteva săptămâni pănă la momentul nașterii, fosta dansatoare a Deliei are un nivel crescut de energie și recunoaște că și-ar dori să aibă o familie numeroasă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu și soțul ei, Rareș Cojoc, se pregătesc să devină părinți din nou. Cei doi mai au un băiețel și o fetiță, iar la sfârșitul lunii mai, fosta dansatoare a Deliei va aduce pe lume tot un băiețel. Într-un interviu recent, talentata dansatoare a recunoscut că are emoții când se gândește la viața cu trei copii, însă dintotdeauna a visat să aibă o familie numeroasă. Deși este la a treia operație de cezariană, medicul Andreei Popescu a asigurat-o că mai poate aduce pe lume încă șase copii, după cum a dezvăluit chiar ea.

an11an11

În mai multe rânduri, Andreea Popescu a recunoscut că dintotdeauna și-a dorit o familie numeroasă, cu mulți copii. Fosta dansatoare a Deliei va aduce pe lume un băiețel la sfârșitul lunii mai și va naște prin cezariană. Aceasta spune că a vorbit deja cu medicul ginecolog despre alte viitoare sarcini, iar acesta ar fi asigurat-o că poate avea până la nouă operații de cezariană.

Citește și: „Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Citește și: Însărcinată pentru a treia oară, Andreea Popescu recunoaște că a avut probleme de infertilitate: „A fost o minune'

Citește și: Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. Povestea ei de viață a făcut-o să plângă pe Gina Pistol: „O lună am stat în spital cu el'

Citește și: Roxana Blenche a născut. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat prima imagine cu bebelușul: „Suntem super fericiți”

Andreea Popescu recunoaște că vrea o familie mai numeroasă

Însărcinată pentru a treia oară, Andreea Popescu și medicul ginecolog au abordat deja subiectul unor viitoare sarcini. Talentata dansatoare a primit asigurări că va mai putea aduce pe lume și alții copii, deși majoritatea medicilor nu recomandă mai mult de trei operații de cezariană.

Sunt la a treia cezariană. De obicei când sunt 3-4 nașteri te gândești că e natural, dar nu, sunt la a treia cezariană, iar doctorul spune că merge până la nouă, sigur merge până la nouă. Deci el are planuri mari cu mine. Să mărim Pământul ăsta, să fim și noi mai mulți, să facem treabă', a mai completat Andreea Popescu pentru EGO.ro.

Andreea Popescu: „Medicul meu spune că merge până la nouă cezariene”

Andreea Popescu așteptă cu nerăbdare să-și țină băiețelul în brațe, mai ales că ultimul trimestru de sarcină nu este deloc ușor. Fosta dansatoare a Deliei are emoții când se gândește la rolul de mamă cu trei copii, însă este convinsă că va face față cu brio, mai ales că are parte de tot sprijinul soțului ei.

„Chiar acum spre final, chiar mi-e greu. Până acum mă lăudam și mă băteam cu pumnii în piept și spuneam că este ușor, că sarcină minunată. Dar îți zic sincer că abia aștept să nasc.

Soțul meu a fost patru zile plecat cu băiatul în vacanță, doar ei doi. Și am rămas acasă doar cu fiica mea, cu Anastasia. Am zis că Doamne cât este de ușor cu un copil, nu îmi venea să cred. Cu trei cred că o să-mi fie foarte greu. Acum nu vreau să sperii femeile, ci le îndemn să facă copii, să creștem Pământul acesta. Ideea este că este greu, dar este și frumos.

Este o bucurie. Noi iubim foarte mult copiii și oricât de greu este suntem masochiști, ne place greutate, și atunci să facem din abundență. Dar cred că la al treilea este în continuare puțin greu. Am auzit că abia de la al patrulea se cresc unii pe alții. Unde mănâncă trei, mănâncă și patru', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Direct de la birou m-am dus să nasc'

De patru ani, Andreea Popescu și-a deschis o afacere cu haine pentru copii. Dansatoarea recunoaște că este muncitoare și foarte implicată în dezvoltarea propriului business, motiv pentru care, la ultima sarcină, contracțiile au prins-o la birou, deși medicii îi recomandaseră să se interneze în spital.

„Îmi și place ce-i drept să muncesc, îmi place mult să muncesc, îmi place curățenia, îmi place treaba bine făcută. Ba chiar pot să zic că atunci când eram însărcinată cu Anastasia m-am dus la birou mult timp. Chiar m-am dus la control și m-au oprit la spital că mi-au zis că nasc, că am contracții mari. Deci direct de la birou m-am dus să nasc. Pe sistemul acesta funcționez', a mai spus dansatoarea.

Cine o ajută pe Andreea Popescu cu cei doi copii

Andreea Popescu a angajat două bone pentru copiii ei. Talentata dansatoare spune că a apelat la ajutor pentru a se putea împărți între viața profesională și cea de familie, dar și pentru a petrece momente cu soțul ei.

„Am și acasă ajutor. Am și bone. Acum mi-a venit a doua bonă internă. Știu că foarte multe mame or să mă înjure, dar dacă se poate și există această posibilitate este foarte important să apelezi la ușor. E important pentru mamă să se mai și odihnească. Chiar dacă sunt situații în care, nu știu, sunt copiii bolnavi, nu există să nu fiu acolo.

Eu mă ocup de culcat, mâncat, adică în momentele foarte importante sunt alături de ei și consider că trebuie să fii acolo, indiferent de cât de mult ajutor ai în jur. Dar ca să te speli, să poți să ieși la un film cu soțul, să mai ieși la o masă, să poți să te duci la birou să-ți faci treaba, să produci bani ca să plătești bonele, trebuie să accepți ajutor extern. Trebuie să-i dăm atenție și soțului că altfel săracul…Trebuie să fie și el băgat în seamă', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton