Și Andreea Podărescu a fost abordată de Marian Tătic, agresorul lui Laurette: "Mi-a făcut o invitație și..."

.

Andreea Podărescu susține că și ea a fost abordată de Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o pe Laurette la hotel, unde s-au întâlnit pentru a face sex. Bruneta spune că nu a vorbit niciodată cu Marian Tătic, dar a găsit mai multe mesaje pe care bărbatul i le trimisese pe Facebook în 2019.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Podărescu a verificat căsuța ei de mesaje cu Marian Tătic abia când a observat că este prietenă cu el pe Facebook, după ce a ieșit la iveală scandalul acestuia cu Laurette. Bruneta susține că bărbatul i-a făcut complimente și a invitat-o în oraș, dar ea nu i-a răspuns.


'Spre surprinderea mea am descoperit că m-a abordat și pe mine în 2019, cu niște complimente și, totodată, cu o invitație. Ideea este că eu nu prea răspund mesajelor pe care le primesc pe Facebook, mai cu seamă din partea persoanelor pe care nu le cunosc. Acest domn mi-a scris de două ori, dar nu am răspuns niciodată', a spus Andreea Podărescu la Antena Stars.


Andreea Podărescu a povestit că nici nu știa că bărbatul care a contactat-o de două ori, în urmă cu ceva timp, este același care a bătut-o pe Laurette, asta pentru că pe rețelele sociale, bărbatul s-ar folosi de un alt nume.

'Nici nu cred că i-am văzut mesajele până când am fost anunțată că sunt și eu prietenă pe Facebook cu el. Habar nu aveam, mai cu seamă că pe Facebook fugurează cu un alt nume și chiar nu aveam de unde să știu că este el.

Eu nu am răspuns niciodată, nu am făcut nicio legătură, nu l-am văzut niciodată, dar m-au surprins și pe mine mesajele pe care mi le-a trimis. Mi s-a adresat cu o invitație și mi-a făcut niște complimente', a mai spus Andreea Podărescu.


Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații:Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie

Citește și: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o:Încă sunt în stare de șoc!


Citeste si: Mesajele dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o la hotel. I-a cerut să-i cumpere un set de lenjerie intimă sexy

Laurette și Marian Tătic s-au dat în judecată reciproc

Atât Marian Tătic, cât și Laurette Attindehou, au înaintat deja câte o plângere la Poliție după incidentul din 9 martie, fiecare parte susținând că dreptatea îi aparține.
Laurette dezminte că s-a întâlnit cu Marian Tătic pentru a întreține relații intime contra cost. Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou’, a mărturisit Laurette, după audierile de la Poliție de ieri.


La rândul său, Marian Tătic a dat-o în judecată pe Laurette pentru tâlhărie.

S-au scris foarte multe neadevăruri. Noi vorbisem cu o seară înainte la restaurant. Mi-a spus că îi plac surprizele și că trebuie să-i cumpăr ceva de la (brand de lenjerie intimă de lux), s-a și exprimat de unde. A doua zi m-am dus acolo, i-am cumpărat ce a vrut ea.


Între timp, s-a răzgândit, a vrut ceva mult mai scump, de vreo 600 de lei. Mai exact un body, de culoare roșie. Totul se poate proba, pot merge acolo și să solicit bonul. Am tot, poze pe telefon, cu mărimea, tot ce mi-a scris ea.

(…) Eu plătesc proba cu detectorul de minciuni și dacă eu nu am făcut sex cu acordul ei, dau în scris, mă duc 200 de ani la pușcărie., a mai declarat Marian Tătic, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.