Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu – Sexy şi misterioase în ţinute all black la „Uite cine dansează!”. Cum s-au îmbrăcat divele la a 8-a ediţie a show-ului!

 Florentina Liutic
.

Cea de-a opta ediţie a show-ului „Uite cine dansează!' pune concurenţii în faţa unor probe care îi solicită atât fizic cât şi emoţional.

 

Cei rămaşi în competiţie povestesc cât de mult s-au schimbat şi cum fac faţa ei şi familiile lor presiunii din aceste săptămâni.

 

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu oferă şi în această seară o nouă reprezentaţie strălucitoare, cele două dive întrecându-se în ţinute şi încercând ca de fiecare dată să arate spectaculos.

 

După un weekend în care s-a relaxat la mare şi a făcut echitaţie pe plajă, Andreea Marin s-a întors plină de energie şi cu un tonus extraordinar. În această seară ea poartă o ţinută all black a designerului Cristina Săvulescu. Este vorba despre un sacou şi o fustă transparentă care îi lasă la vedere picioarele, Andreea accesorizându-şi outfit-ul cu o pereche de cercei spectaculoşi.

 

Şi Mihaela Rădulescu a avut o săptămână incredibilă, ea sărbătorindu-şi iubitul. Felix a împlinit 48 de ani, iar cei doi au sărbătorit în California, unde s-au întâlnit cu Arnold Schwarzenberg, alături de care s-au pozat.

 

Înainte de a-şi pune rochia de seară, Mihaela a purtat o ţinută casual, compusă dintr-o pereche de pantaloni albi, o bluză neagră şi o palărie şi a pozat alături de partenerul ei de scenă, Cabral. Diva a atras atenţia cu bluza pe care era scris un mesaj care a făcut să le tresalte inimile fanilor ei: Bride to be (Viitoare mireasa). Se pregăteşte Mihaela de nuntă cu „bărbatul vieţii ei' sau vrea doar să-şi pună admiratorii pe jar? Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viaţa divei în perioada următoare.

 

Mihaela arată incredibil într-o rochie neagră, scurtă, cu o trenă din dantelă, pe care o poartă cu ciorapi cu plasă şi pantofi cu toc.

 

Florentina Liutic

 

Andreea MarinAndreea Marin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton