Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre părinții ei, în ziua în care a împlinit 48 de ani: „Îmi sunt îngeri în cer”

.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre părinții ei. Joi, 22 decembrie, vedeta de televiziune a împlinit 48 de ani. Cu această ocazie, aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dedicat celor care i-au dat viață. Totodată, aceasta a postat mai multe fotografii din copilărie, unde apare alături de tatăl și mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe 22 decembrie, Andreea Marin își sărbătorește ziua de naștere. Având o carieră de aproape 30 de ani, vedeta a devenit una dintre cele mai emblematice figuri ale televiziunii din România. În ciuda succesului pe care l-a cunoscut pe plan profesional, Andreea Marin are o poveste de viață dureroasă. La vârsta de 9 ani, aceasta și-a pierdut mama, ca urmare a unui accident cuplit. În anul 2015, tatăl vedetei a trecut în neființă, după ce a suferit un infarct. Cu ocazia zilei sale de naștere, fosta prezentatoare TV a postat câteva imgini cu cei care i-au dat viață, în dreptul cărora a scris câteva rânduri emoționante.


Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre părinții ei. Cu ocazia acestei zile speciale, vedeta de televiziune a scris un mesaj de recunoștință pentru cei care i-au dat viață, pe care, acum, îi numește „îngeri’.

Citește și: De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, înainte de termen:„Am grăbit lucrurile. Cu vreo săptămână înainte…’


Citește și: Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată:'Muncesc în primul rând pentru copilul meu'

Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou:'Niciodată nu poți să spui niciodată'

Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani:’Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Am vrut să îmi iau cariera în mâini’

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre părinții ei


Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a postat mai multe fotografii cu părinții ei, Violeta și Dan Nicolae. Acesta a scris un mesaj plin de recunoștință pentru cei doi, care s-au stins din viață în urmă cu mai mulți ani.

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu.


Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc!’, a acris vedeta pe Facebook.


Și-a pierdut mama când avea 9 ani

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea cârsta de 9 ani. În 1984, Violeta Marin a fost implicată într-un accident cuplit, iar tatăl vedetei a fost cercetat pentru ucidere din culpă. În mașină se aflau Dan, Violeta, Andreea și sora sa, Cristina, care avea atunci 4 ani.

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta’, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.


Tatăl Andreei Marin a decedat în urmă cu 7 ani

În anul 2015, Dan Nicolae s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de Andreea Marin.

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă.


Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă mulțumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…’, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.

Sursa foto: Facebook