Andreea Marin a postat imagini emoționante cu tatăl ei, la 7 ani de la moartea acestuia: „De o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor”

.

În anul 2016, Andreea Marin și-a pierdut tatăl, în urma unul infarct. Ieri, s-au împlinit șapte ani de la decesul lui Dan Marin, iar vedeta de televiziune a publicat câteva imagini de colecție cu acesta, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Dincolo de cariera de succes, Andreea Marin ascunde o poveste de viață dureroasă. Vedeta de televiziune și-a pierdut mama pe vremea când era un copil, într-un accident de mașină. Aceasta a rămas în grija tatălui, care a făcut tot posibilul să suplinească absența soției sale. În anul 2016, Dan Marin a suferit un infarct și s-a stins din viață. Pe 6 martie, s-au împlinit șapte ani de când bărbatul a trecut în neființă, iar Andreea Marin a postat câteva imagini rare cu părintele ei.


La vârsta de 9 ani, Andreea Marin a rămas orfană de mamă. La acea vreme, familia prezentatoarei TV se întorcea de la mare și a fost implicată într-un accident rutier. Mama vedetei s-a stins din viață, iar tatăl acesteia a fost cercetat pentru ucidere din culpă. Tragicul eveniment a avut loc în vara anului 1984.

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…’ / EXCLUSIV


Citește și: „Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare…'. Iulia Albu a atacat-o dur pe Andreea Marin

Citește și: „Așteptăm oricând să vină acasă. Oricine de pe pământul ăsta greșește’. Anamaria Prodan îi cere iertare lui Laurențiu Reghecampf, după divorțul cu scandal:

Citește și: O mai ții minte pe Flavia Apostol, prezentatoarea TV care avea 38 de kg? Cum arată astăzi, după ce a învins anorexia: „Am refuzat ideea de moarte'


Andreea Marin, imagini emoționante cu tatăl ei

Pe rețelele de socializare, Andreea Marin a postat câteva imagini de colecție cu tatăl ei. Pe 6 martie, s-au împlinit 7 ani de când bărbatul s-a stins din viață, iar vedeta a ținut să scrie câteva rânduri emoționante despre suferința provocată de pierderea părintelui ei.

 „Tătic… Sunt 7 ani de când îmi ești înger…. Te simt, și totuși … de o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor…’, a scris vedete pe contul său de Instagram.


Invitată în podcast-ul găzduit de Adrian Artene, cunoscuta prezentatoare TV spunea că a avut o relație extraordinară cu tatăl ei, care a preluat întreaga responsabilitate pe umerii lui: „A avut o viață foarte dificilă. Tot timpul a ținut spinarea dreaptă și a vrut ca pentru noi să fie un model, un stâlp al familiei. A reușit, dar viața lui a fost plină de dureri. Deși zâmbea tot timpul pentru noi, eu știu, simt asta’.


Andreea Marin a rămas orfană de mamă la 9 ani

Într-un interviu mai vechi, Andreea Marin a vorbit despre accidentul în care și-a pierdut mama. Totul s-a întâmplat într-o intersecție, după ce un autobuz a intrat în mașina în care se aflau membrii familiei prezentatoarei TV.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima’, a povestit în Andreea Marin, care la momentul accidentului avea în jur de 10 ani, potrivit evz.ro.

Sursa foto: Facebook