Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei: "S-a căţărat pe umerii mei!"

.

La patru ani de la divorțul de Tuncay Ozturc, bărbatul care i-a fost soț timp de trei ani, Andreea Marin îi reproșează, indirect, că a profitat de numele ei. Tânărul turc este fizioterapeut și era complet necunoscut în România, înainte să apară la brațul Andreei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Andreea Marin a afirmat că pentru toți bărbații din viața ei a fost o femeie de carieră, iar unul dintre soți s-a folosit chiar de celebritatea ei pentru a câștiga și el notorietate. Andreea Marin a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Ștefan Bănică și a doua oară cu Tuncay Ozturk. Și cum despre Ștefan Bănică nu poate fi vorba în declarația ei, prin eliminare rămâne Tuncay.


Andreea Marin și Tuncay Ozturc au fost căsătoriți între 2014 și 2017, iar el a devenit cunoscut în presă și lumea mondenă, dar mai ales în lumea medicală unde își câștigă traiul ca terapeut, în urma relației cu Zâna Surprizelor.


Relația loc a început ca în telenovele, Andreea mergând în Turcia să se trateze de niște probleme de sănătate. S-au văzut, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit, iar el a venit în România unde câștigă acum bani frumoși ca fizioterapeut. Dar nu toate poveștile se sfârșesc fericit, iar în cazul lor s-a terminat în fața notarului cu un divorț.

În tot timpul cât au fost împreună, Andreea Marin și-a susținut profesional și i-a promovat clinica, serviciile, numele, însă arc peste timp, ea considera cum că Tuncay a profitat de numele ei.


„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct’, a declarat Andreea Marin potrivit wowbiz.ro.


Citește și: Mesajul
emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei,
Radu Ștefan Bănică:Când am văzut filmarea, am început să plâng

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Citește și: Andreea
Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan
Bănică:’E parte din sufletul meu de când era un copil!’

Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea

„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.


Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune’, a mai adăugat Andreea Marin.


Ar fi divorțat din cauza infidelității lui

Nu diferența de 11 ani dintre Andreea și Tuncay ar fi fost motivul despărții lor, ci infidelitatea tânârului. La vremea aceea, fizioterapeutul a fost suprins într-un supermarket împreună cu asistenta lui, Sandra.

Deși nici unul dintre ei nu a comentat motivele care au dus la divorț, presa vremii scria că Sandra a fost femeia din cauza căreia s-a rupt căsnicia Andreei. Mai mult, după divorț, Tuncay a început o relație amoroasă cu asistenta lui.