Motivul pentru care Andreea Marin îi interzice fiicei sale operațiile estetice: "Nu susțin mamele care..."

.

Andreea Marin îi interzice total fiicei sale operațiile estetice și a explicat motivul pentru care niciodată nu ar încuraja-o pe Violeta să schimbe ceva la ea, din punct de vedere fizic. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică are 14 ani acum, însă deja de la vârsta aceasta multe adolescente calcă pragul medicilor esteticieni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Andreea Marin nici nu vrea să audă de operații estetice, nici în ceea ce o privește pe ea și cu atât mai puțin pe Violeta. Vedeta spune că fiica ei este un dar și este perfectă așa cum este, așa că orice dorință a adolescentei de a schimba ceva la ea ar muri din fașă.

Ce spune Andreea Marin despre operațiile estetice pentru fiica sa


În vârstă de 47 de ani, Andreea Marin se menține în formă cu sport și dietă. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr a recunoscut că nu i-ar permite Violetei să-și facă intervenții estetice.

„Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un nu. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16-17 ani la estetician pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificare a nasului și așa mai departe, dacă nu este o necesitate medicală.


Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive. Nu mi le doresc, pur și simplu.

Dacă în timp cineva decide să facă pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe’, a spus Andreea Marin la Antena Stars. 

Andreea Marin spune că fiica ei este o minune, nu are nevoie de operații estetice

Andreea Marin spune despre fiica sa că este o adevărată minune. Și-a dorit mult să devină mamă și aproape își pierduse speranța, dar Violeta a apărut în viața ei acum 14 ani și a făcut-o cea mai fericită femeie din lume.


„Apariția pe lume a fiicei mele e o minune. Nu a venit ușor în viața mea. Cumva, nu mai aveam speranță. Și a fost un dar.

Un dar venit natural. Nu mă așteptam să nu am nevoie de ajutorul medicului. Chiar eram pregătită să fac ceva în sensul acesta. 

Dar uneori lucrurile sunt deasupra noastră și Dumnezeu, acolo sus, știe mai bine când e momentul potrivit’, a povestit Andreea Marin.

Citește și: Maria Sharapova se retrage din tenis la 32 de ani:„O să-mi fie dor în fiecare zi


Citește și: Decizie neașteptată în dosarul de tâlhărie al lui Fulgy de la Clejani!Hotărârea este definitivă

Andreea Marin nu vrea să audă de operații estetice

Andreea Marin împlinește 48 de ani în acest an, dar nu vrea să audă de operații estetice.

„Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos, declara Andreea Marin acum ceva timp.


N-aș putea să vă mint: am  o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz.


Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre, a mai spus Andreea Marin.