Andreea Marin, despre relația cu fiica ei adolescentă, Violeta: „Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre...”. Cum a afectat-o pe vedetă moartea mamei / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de Martie al Revistei VIVA!, Andreea Marin ne-a vorbit, pe larg, despre relația cu fiica ei adolescentă, Violeta. Deși și-a ținut mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor, fosta „Zână a Surprizelor' ne-a dezvăluit prin ce provocări a trecut în rolul de mamă, dar și ce părere are despre faptul că fata ei vrea să studieze în străinătate. Totodată, vedeta ne-a spus cum a afectat-o moartea mamei ei, care a murit când Andreea Marin avea doar 9 ani…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Violeta a crescut frumos. Este o adolescentă superbă. Îți cere sfaturi?

Desigur, dar și eu ei, îmi e prietenă și ne ajutăm reciproc.

ansreea-marin-2-1ansreea-marin-2-1

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Andreea Marin fiica: „Adolescența are provocările ei. E important să fie și răspunsul NU ferm, atunci când…'. Ce pasiuni are Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată actrița Olimpia Melinte nemachiată, la 36 de ani: „Se cam ferește toată lumea în online”

Citește și: Cine este soția lui Rudel Obreja. Antonia Obreja i-a dăruit doi copii regretatului campion la box

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei adolescentă, Violeta

Am văzut că fiica ta a câștigat un concurs de cultură generală. O încurajezi să participe la astfel de competiții?

A câștigat mai multe competiții, a ajuns și peste hotare, însă important e să fie Om și să aibă principii sănătoase, diplomele ajută, dar nu te definesc.

Din câte știu, Violeta își dorește o carieră în avocatură și plănuiește să studieze în altă țară. Cum te-a afectat vestea asta, mai ales că voi sunteți extrem de apropiate? Mai sunt trei ani până atunci, dar ești împăcată cu gândul că vă va despărți un ocean?

O susțin acolo unde alege să fie drumul ei și unde văd că are dăruire, indiferent cât de greu mi-ar fi mie. Și eu am făcut înconjurul lumii datorită meseriei mele, am plecat de acasă la facultate, îmi închipui că tatălui meu nu i-a fost deloc ușor, dar susținerea lui a fost esențială. Nu pot fi o barieră, ci doar un sprijin pentru copilul meu. Da, mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că va fi poate departe, dar am de gând să îi fiu aproape și fizic atât cât voi putea, și comunicând mereu la distanță.

Nu e un secret pentru nimeni că adolescența e o perioadă sensibilă, uneori cu momente de rebeliune sau, dimpotrivă, comportament introvertit. Te-ai confruntat până acum cu situații de acest gen?

Cu întrebări mai cu seamă, cu nedumeriri inerente, cu încercarea de descoperire a propriei identități, dar nu am uitat că și eu am fost la vârsta adolescenței, iau în calcul și schimbările în timp ale noilor generații, ca părinte am multe de învățat și comunicarea e esențială, recunosc. Nu ai voie, ca părinte, sa obosești să înveți și să comunici, cu răbdare și înțelegere, cu copilul tău.

De ce a ținut-o Andreea Marin pe Violeta departe de lumina reflectoarelor

Copiii de vedete sunt, vrând-nevrând, în atenția publicului, iar Violeta are doi părinți celebri. Cum gestionezi chestia asta? Te întreb fiindcă mi se pare că uneori e o presiune destul de mare, în special în social media. Mă refer inclusiv la Instagram, unde, deși are doar trei postări, are peste 18.000 de urmăritori…

Tocmai de aceea, până la această vârstă foarte rar a apărut public și a fost o idee foarte bună, a avut libertatea de a crește firesc și de a alege cine vrea să fie, fără presiunea statutului părinților. Am protejat-o cât am putut în acest sens și mă bucur să văd că a evoluat firesc, ca orice alt copil care-și caută drumul.

Referitor la pericolul din mediul online și nu numai, care sunt cele mai mari temeri ale tale ca mamă de fată? Există tabuuri, lucruri despre care ai ezitat să-i vorbești cu privire la relația cu sexul opus sau ai preferat să o pui în gardă de la bun început?

Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre subiecte care îi pot influența viața, este chiar necesar. Eu nu am avut-o pe mama alături de mine când aveam mai mare nevoie de ea, s-a stins când aveam 9 ani, și mi-au lipsit enorm dialogurile cu ea. Caut să umplu golurile pentru fiica mea, atât cât îmi stă în putere. Iubirea mea pentru ea depășește orice obstacol, ea e inima mea.

Cum este Violeta și cum era adolescenta Andreea Marin?

Semănăm că două picături de apă, ea nu își dă seama, dar eu da. Doar ochii ei albaștri moșteniți de la bunici și ai mei căprui sunt diferiți, în rest semănăm și ca fire, nu doar ca dezvoltare a corpului. E ambițioasă, energică, isteață, încăpățânată uneori, mă recunosc în ea.

Cum a afectat-o pe Andreea Marin moartea mamei ei

Care este relația fiicei tale cu iubitul tău? Dar cu fratele ei?

Foarte bună cu ambii, și asta mă bucură tare!

Care a fost cel mai frumos moment din viața ta? Dar cel mai greu?

Nașterea fiicei mele, negreșit, am așteptat-o cu toată inima! Cel mai greu a fost să mă despart de oamenii dragi mie, astăzi îngeri, întâi mama, când ea avea 36 de ani și s-a stins în brațele mele de copil de 9 ani… apoi tata, bunicii… Încerc să onorez memoria lor prin tot ceea ce fac.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Vlad Chirea, Arhivă personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton