Andreea Marin, noi declarații despre divorţul de Ştefan Bănică: „Mi-a fost frică”

.

Andreea Marin a dezvăluit o serie de detalii nebănuite despre divorțul de Ștefan Bănică. Prezentatoarea TV a fost mai sinceră ca oricând și a recunoscut că i-a fost frică să o ia de la capăt, după despărțirea de tatăl fiicei sale. Aceștia au fost căsătoriți aproape un deceniu. Iată ce mesaj are vedeta pentru femei și ce experiențe neplăcute a avut în alte relații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Andreea Marin a dezvăluit unele detalii nebănuite despre divorţul de Ştefan Bănică. Ea și artistul s-au separat oficial în urmă cu nouă ani, după aproximativ șapte ani de căsnicie. Din relația lor a rezultat o fiică superbă, pe nume Violeta, iar amândoi au o relație extraordinară cu aceasta. Juratul de la X Factor mai are doi copii, mai exact doi băieți.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși mulți nu se așteptau, aceștia au decis să urmeze căi separate în viață, la un moment dat. Cântărețul și „Zâna Surprizelor’ au divorțat oficial în urmă cu nouă ani. Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea a mărturisit ce a simțit cu adevărat în acele clipe.


Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț:„E mai grea despărțirea când ai un copil’

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică:„Eram nefericită’

Citește și: Teodora Becali este însărcinată a doua oară:'Se naște peste 4-5 luni…'

Citește și: Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice:„Îmi voi îndeplini visul’

Andreea Marin, detalii nebănuite despre divorţul de Ştefan Bănică


Prezentatoarea de la TVR 2 și-a deschis sufletul de dragul fanilor ei și a acceptat să vorbească despre unul dintre cele mai grele momente, divorțul de Ștefan Bănică. Vedeta a recunoscut că i-a fost frică să o ia de la capăt, dar, din fericire, a avut puterea de a merge mai departe.

„M-am mutat, mi-am luat viața de la capăt, m-am pus pe treabă. Și mie îmi era frică, pentru că nu era vreo bucurie faptul că trebuia să o iau de la capăt’, a declarat Andreea Marin, în emisiunea Ego Life.


Andreea Marin, despre experiențele neplăcute din fostele relații

În aceeași emisiune, Andreea Marin a abordat și alte subiecte. A mărturisit că nu realizările profesionale au reprezentat pentru ea fericirea supremă, ci liniștea interioară. Se pare că în prezent a reușit să-și stabilească un echilibru între bucuriile de pe plan profesional și cel personal, acum trăind o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Dacă acum e fericită, lucrurile nu au stat însă așa mereu, pentru că, spune ea, au existat persoane care au vrut să profite de notorietatea ei.


„S-a întâmplat și asta la un moment dat. Nu doar pentru acest lucru, dar a contat mult.

Nu te prinzi ușor, pui suflet, eu sunt genul de om care pune suflet în ceea ce face și în orice relație. Nu stau să îmi pierd vremea cu cineva în care nu cred. Dar sunt și genul de om rațional: simt cu inima, dar gândesc și cu mintea. Și până la urmă văd lucrurile așa cum sunt ele’, a povestit vedeta, referitor la acel moment din viața ei.

„Copilul nu trebuie să vadă toată această violență’


Potrivit spuselor ei, odată cu trecerea timpului, Andreea Marin a învățat să fie tolerantă, dar și imună. Aceasta a explicat că nu ia în seamă gura lumii atunci când trebuie să ia decizii importante pentru viața ei. În ceea ce privește familia, prezentatoarea crede în unitate și e de părere că nu e bine să suferi în interiorul tău, până când, într-un final, să te poți îmbolnăvi.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simte bine fiecare dintre ei. Iar copilul nu trebuie să vadă toată această violență’, a spus Andreea Marin, referitor la despărțire, în general.


Pentru că nu e ușor să o iei de la capăt, Andreea Marin a transmis un mesaj important pentru toate femeile. Vedeta e de părere că cei mici nu trebuie să vadă niciodată violența în familie: „De multe ori femeile spun „stau ca să aibă copilul și tată’, chiar dacă el este violent’.

Andreea Marin le încurajează pe femei să caute legile care le apără prin juriști și avocați. De asemenea, vedeta a precizat că există și multe asociații care apără femeie în astfel de situații gratuit. Conform spuselor ei, nu e ușor să o iei de la capăt, însă uneori e cel mai bine.


Andreea Marin, despre un moment greu din trecut: „Uitasem să mă bucur de viață’

Printre altele, „Zâna Surprizelor’ a povestit că, la un moment dat, se afla într-un mare dezechilibru în plan personal, lucru care a afectat-o.


„Am luat atât de în serios tot ce trăiam, tot ce mi se întâmpla, încât uitasem să râd, uitasem să mă bucur de viață’, a mărturisit ea.

Cu această ocazie, vedeta a explicat că e important ca orice femeie și orice mamă să nu-și piardă energia pozitivă. Un alt lucru important, conform spuselor Andreei Marin, e ca „sentimentele tale să nu depindă exclusiv de existența altcuiva. Trebuie să faci în așa fel încât să ajungi să te simți bine cu tine’.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!, Captură ecran