Andreea Marin Banica a ajuns cu Scoala Mamelor si in strainatate

 Revista VIVA
.

Andreea Marin Banica se afla azi la Cluj, unul dintre orasele unde a inaugurat in cadrul proiectul ei, Scoala Mamelor, perioada de cursuri gratuite de formare profesionala pentru mame.

Andreea Marin BanicaProiectul Scoala Mamelor a ajuns si peste hotare, fiind cautat de mame din peste 15 tari, Andreea deplasandu-se in acest sens la Chisinau de mai multe ori.

Pe site-ul proiectului national www.scoalamamelor.ro exista deja peste 50.000 mame care scriu in mod curent si care primesc raspunsuri si consiliere de la mai multi specialisti.

La telefonul national pentru mame 116111 se primesc zilnic sute de apeluri de la mame.

De asemenea, centrele din Bucuresti, Ploiesti, Cluj primesc mame care sunt consiliate gratuit de psihologi si psihiatri.

Pe www.scoalamamelor.ro pot fi citite saptamanal o serie de interviuri in exclusivitate. Dupa interviul cu Ruxandra Dragomir urmeaza cel cu Simona Patruleasa in care povesteste in exclusivitate despre sarcina sa si problemele din perioada cand nu putea ramane insarcinata, cauza si modul in care a reusit sa depaseasca situatia, iar peste inca o saptamana va fi publicat un alt interviu, excelent prin natura informatiilor furnizate de catre Ileana Badiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton