Andreea Mantea, gestul prin care și-a luat adio definitiv de la Cristi Mitrea: ”A însemnat ceva... care nu mai înseamnă...”

.

Dacă fanii fostului cuplu încă mai sperau că Andreea Mantea va relua relația cu Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, acum e clar că nu mai sunt șanse de împăcare. Bruneta a renunțat la singurul tatuaj pe care îl avea și care îi aminea permanent de fostul ei iubit…

Andreea Mantea a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă alături de Cristi Mitrea, bărbatul căruia i-a dăruit un fiu și, deși cei doi s-au despărțit înainte de nașterea copilului, părea că socotelile dintre ei nu erau complet încheiate. Bruneta a făcut recent un gest care nu lasă loc de îndoială – a început procedura de ștergera a tatuajului, unicul, de altfel, pe care și l-a făcut împreună cu fostul ei iubit, după emisiunea „Burlăcița', la care au participat amândoi și unde s-a înfiripat povestea lor de dragoste. Pe scurt, și l-a scos pe Cristi Mitrea și din suflet, și de sub piele și a documentat momentul pe vlog!


„Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă’, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, explicând semnificația tatuajului ales în 2014: ‘Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva’,

Andreea Mantea și-a scos tatuajul identic cu al lui Cristi Mitrea

Deși ștergerea unui tatuaj nu este o procedură simplă, Andreea a luat totuși decizia de a elimina urma din cerneală ce-i aducea aminte zilnic de fostul ei iubit. Deși Cristi Mitrea și-a șters de ceva vreme tatualul „geamăn', aflat pe încheietura mâinii, pe care l-a acoperit cu un motto sugestiv – ‘Risipitor, cheltuitor de amor, las rest doar dor’ –, Andreea s-a decis abia acum să scape de această amintire.


Pentru asta, bruneta va trebui să meargă la salon o dată pe lună, operațiunea de ștergere a tatuajului necesitând 4-5 intervenții. Curând, cele două semne ale infinitului intercalate vor fi istorie, dovadă că și o dragoste „fără sfârșit se poate stinge'… Drept dovadă, Andreea Mantea are acum un nou iubit, iar relația cu Cristi Mitrea continuă doar în calitate de părinți ai băiețelului pe care îl au împreună.

Foto: Instagram